Türkiye İdlib’deki gözlem noktalarından çekiliyor
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Aralık 13 2020
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Türkiye’nin İdlib’in Serman köyündeki gözlem noktasından çekildiğini açıkladı.
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi (SOHR), Türkiye’nin İdlib’in Serman köyündeki gözlem noktasından çekildiğini duyurdu. Türk askerlerinin Serman gözlem noktasından konvoy halinde çıktığını belirten SOHR, konvoyun İdlib kırsalına doğru yol aldığını kaydetti.
SOHR ayrıca Türk askeri konvoyunun çekildiği sırada Şam hükümet güçlerinin, M5 uluslararası yolunun Şam-Halep güzergahı üzerinde bulunan eski Türk gözlem noktası Gorani’ye Baas bayrağı çektiğini de belirtti. Böylece Türkiye Morik, Serakib yakınlarındaki Sinaa ve M5 yolu üzerindeki Gorani gözlem noktalarından tamamen çekilmiş oldu.
Öte yandan SOHR, Türkiye’nin daha önceden boşalttığı Şer Mihar, Reşidin, Serman, Kaptan El Cebel ve Mear Hetat gözlem noktalarını, bugün Şam güçlerine teslim etmeye hazırlandığını da duyurdu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Yandaş medya feryad figan! 'Mahallenin danası' olmaktan şikayetçiler!2.Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör, günler sonra serbest bırakıldı3.Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı!4.İşte en pahalısı: Katlanabilir iPhone geliyor!5.İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık ve enflasyondan şikayetçi
6.Mehmet Akif Ersoy ne anlattı? 3 Saat süren ek ifadenin ardından cezaevine gönderildi7.Trump, Venezuela'da uyuşturucu teknelerinin limanını vurduklarını açıkladı8.Ünlülere uyuşturucu soruşturması: Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı gözaltına alındı9.ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de yaşayan vatandaşlarını deprem için uyardı10.Gerilim! Suriye'de Lazkiye bölgesinde sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başladı

ERTUĞRUL İNCEKUL

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







