Türkiye ekonomisinde tasfiye operasyonu hız kesmiyor
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazar, Ekim 2 2016
İZMİR’de da Torbalı İlçesi’nde bulanan mobilya şirketi Alfemo’ya, kayyım atandı.
OHAL kapsamında kayyım atanan şirketler arasına mobilya devi ALFEMO'da girdi. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla önceki gün Torbalı’da bulanan mobilya şirketi Alfemo’nun fabrikasında inceleme yapıldı. Yapılan incelemeler sırasında muhasebe defterinin arasından 1 dolarlık banknot çıkarken, muhasebe müdürü gözaltına alındı.
Evraklarda yapılan incelemeler sonrası Alfemo’ya, 674 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin (KHK) 13. ve 19. maddeleri ve CMK’nın 133. maddesi uyarınca Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından kayyım atandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör, günler sonra serbest bırakıldı2.ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de yaşayan vatandaşlarını deprem için uyardı3.Flaş gelişme: Yeniden ifade vermek için adliyeye giden Ersoy itirafçı mı olacak?4.İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık ve enflasyondan şikayetçi5.Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı!
6.Gerilim! Suriye'de Lazkiye bölgesinde sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başladı7.Trump'tan F-35 mesajı: 'Türkiye'ye satabiliriz'8.Trump, Venezuela'da uyuşturucu teknelerinin limanını vurduklarını açıkladı9.CHP 38. Olağan Kurultayı ile İstanbul İl Kongresi için mahkemeden yeni karar10.Mehmet Akif Ersoy ne anlattı? 3 Saat süren ek ifadenin ardından cezaevine gönderildi

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör,...

ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de ya...

Flaş gelişme: Yeniden ifade vermek için adliyeye g...

İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık v...

Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı!


