Karamollaoğlu'ndan veda sinyali
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cumartesi, Eylül 28 2019
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, parti liderliğini bırakma sinyalleri verdi. Karamollaoğlu, "Başka aday çıksa da devretsem diyorum aslında. Artık bizim yaşımız kemale erdi. Ancak şu anda pek gözükmüyor." dedi.
3 Kasım'da Olağan Kongresi'ni yapmaya hazırlanan Saadet Partisi'nde, Temel Karamollaoğlu her ne kadar yeni bir aday karşısında koltuğunu devretme isteğini dile getirse de karşısına bir aday çıkmayacağı ihtimalinden hareketle, yeniden adaylık sinyali de vermiş oldu.
Erken seçim ihtimalini de değerlendiren Saadet lideri, Türkiye'de şu anda bir seçim atmosferi olmadığını dikkat çekti ve iktidar partisinin durup dururken seçime gitmesinin bir mantığı olmadığını dile getirdi.
BABACAN VE DAVUTOĞLU YENİ BİR HAVA KATACAK
Yine de bu konuda açık kapı bırakan Karamollaoğlu, "Bu şartlar öyle bir değişir ki büyük bir avantaj görür gidiyorum diyebilir. Ancak normal olarak böyle bir seçime gideceğini zannetmiyorum" diye ekledi.
Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı iki yeni siyasi partiye dair Karamollaoğlu, bu oluşumların Türkiye siyasetine yeni bir hava katacağı tespitinde bulundu.
Bu isimlerin, "Bu iş böyle gitmez." demelerinin önemli olduğuna dikkati çeken Karamollaoğlu şunları söyledi:
"Bunlar uzaktan gazel okumuyor. Diyorlar ki 'Biz bu işin içindeydik. Geçmişte yanlışıyla, doğrusuyla hizmet ettik, fakat bugün geldiğimiz nokta bizim taşıyabileceğimiz bir nokta değil'. Bu Türk siyasetini ister istemez etkileyecek. Diyor ki, biz yola çıkarken bu maksatla bu ideallerle çıkmadık. Şartlar çok değişti artık burada kalamayız' diyor."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bu kez İzmit'e İHA düştü.3.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!4.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi5.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!
6.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!7.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var8.İtirafçı, Mehmet Akif Ersoy soruşturmasında Soylu'nun adını da verdi!9.Amerika hayali kuranlar şokta: ABD Green Card programını süresiz olarak askıya aldı!10.Uyuşturucu soruşturması Fenerbahçe'ye uzandı: Sadettin Saran ifade veriyor evinde arama var

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







