Yavru köpek balığı da karaya çıktı-Foto

Yeni Nesil Colt, tasarımı ile Mitsubishi Motors Europe’un binek otomobil pazarındaki stratejik büyüme hedefini vurguluyor.

Yavru köpek balığı da karaya çıktı-Foto

Bir süre önce köpekbalığı karaya çıktı sloganının ardından Mitsubishi Motors ailesinin en genç ve en yeni üyesi Colt İspanya’da yapılan dünya lansmanın ardından Kasım ayı içerisinde Avrupa pazarında satışa sunuluyor.

İŞTE YENİ COLT - FOTOĞRAFLAR

Tamamen yenilenen dış tasarım ve keskin hatlarıyla markanın Lancer modeline benziyor. Colt, “jet uçaklarının” hava emiş sisteminden esinlenerek tasarlanan ön ızgarası ve A sütununun önünde yer alan tamamen yeni gövde panelleri ile etkileyici bir tasarıma kavuşmuş. Daha güçlü bir yol tutuş sağlayan ön tamponun adaleli hatları ve onu tamamlayan samurai-vari yeni ön farlar, Lancer’dan esinlenmiş. Köpekbalığının burnuna benzeyen ön kısmı ise araçta ilave bir rüzgarlığa ihtiyaç bırakmayacak şekilde tasarlanmış. Yeni Nesil Colt’un Türkiye’de, 1.3 Benzinli tek motor seçeneği ile satışa sunulması planlanıyor. Fren destek sistemi, hız sabitleme sistemi (Cruise Control), Ani Fren Sinyal Sistemi, “Eve Kadar Takip” aydınlatması, Ipod/MP3 player bağlamak için AUX girişli audio unitesi ve vites değiştirme göstergesi gibi yeni geliştirilen özellikler de colt hayranlarını mutlu edeceğe benziyor. Yeni Nesil Colt’un 2009 yılının Ocak ayında Türkiye pazarına sunulması bekleniliyor. Tarık Dayı SAMANYOLU HABER TV SÜRÜCÜ PROGRAMI
<< Önceki Haber Yavru köpek balığı da karaya çıktı-Foto Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER