Ferrari'nin 'yeni oyuncağı' Türkiye'de - Foto

İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Ferrari'nin katlanabilir metal tavanlı California modeli, Nisan ayı itibariyle Türkiye'de de satışa sunuldu.

Ferrari'nin 'yeni oyuncağı' Türkiye'de - Foto

Yeni modelde adına esin kaynağı olan ve ilk olarak 1957 yılında yollarla çıkan 250 GT California modelini andıran ızgara ve tasarım hatları gözlerden kaçmıyor“ Önde “Şaha kalkan At” logosunu taşıyan en yeni Ferrari modeli olarak dikkat çeken California, 460 HP’lik motoru ve sürüş dinamikleriyle ön plana çıkıyor.

İŞTE FOTOĞRAFLARI- TIKLAYIN

Pininfarina ile yapılan ortak çalışmanın ürünü olan otomobil 0.32 Cd lik rüzgar sürtünme direncine sahip. Ferrari'nin diğer modellerine göre yüzde 10 oranında daha az sürtünme değerine sahip California kaputu üzerindeki hava girişi sayesinde güçlü V8 motorunu daha verimli soğuturken aynı zamnda daha şık bir görünüm elde etmiş. Katlanabilir metal tavanı ile dört mevsim sürüş keyfi sunmayı hedefleyen otomobil 2+2 oturma düzenine sahip. Alimunyum tavan ise 14 sn de açılma kapanma işlemini gerçekleştiriyor. Nisan ayı itibariyle Türkiye’de de satışa sunulan California 329 bin 557 Euro’dan başlayan anahtar teslim fiyatıyla müşteri bulacak. TARIK DAYI Sürücü Programı
<< Önceki Haber Ferrari'nin 'yeni oyuncağı' Türkiye'de - Foto Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER