Bu insanlar çıldırmış olmalı ! - Foto

Uzun süredir sırada bekledikleri belli olan bu adamların can sıkıntısından ne yapacaklarını bilemedikleri ortada. Peki bu insanlar ne sırasında bekliyor?

Bu insanlar çıldırmış olmalı ! - Foto

Apple firmasının, yeni gözbebeği iPhone'un yeni versiyonu iPhone 3G uzun bir bekleyişin ardından nihayet satışa çıktı. Meraklıları, günlerdir sokaklarda ve mağaza önlerindeki uzun bekleyişin sonunda mutlu sona ulaştılar.

İŞTE 'BU KADAR DA OLMAZ' DEDİRTEN KARELER

iPhone 3G, selefi iPhone'dan daha fazla özellikleri çok daha ucuza sunuyor. Internete daha hızlı bağlanan iPhone 3G, birçok özelliği aynı anda kullanma özelliği taşıyor. Wi-Fi, 3G ve EDGE ağlarını destekleyen yeni iPhone ile telefon görüşmesi yaparken, aynı anda internete de bağlanabilir, harita (GPS) bilgileri alabilir ve 'e-mail'lerinizi kontrol edebilirsiniz. iPhone, geçtiğimiz yıl ilk çıktığında 599 Dolar fiyatla satılmaya başlanmıştı. Yeni iPhone'un 8 GB'lık hafızaya sahip olan modelinin fiyatı 199 Dolar. 16 GB'lık model ise 299 Dolar. 16 GB'lık modelde sadece beyaz renk seçeneği mevcut. Yeni iPhone'un bugün Japonya, Avustralya, Avusturya, Belçika, Kanada, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Hong Kong, İrlanda, İtalya, Meksika, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Portekiz, İspanya, İsveç, İsviçre, İngiltere ve ABD'de satışa sunuldu.
<< Önceki Haber Bu insanlar çıldırmış olmalı ! - Foto Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER