Süper Lig'de 'naklen yayın' pazarlığı' başlıyor
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Mayıs 19 2021
Süper Lig'de TFF ile Katarlı yayıncı kuruluş beIN Medya Grup'un yayın sözleşmesi gelecek sezon sona eriyor. Ön görüşmeler başladı.Süper Lig'de naklen yayın pazarlık trafiği başlıyor.
Süper Lig'de TFF ile Katarlı yayıncı kuruluş beIN Medya Grup'un yayın sözleşmesi gelecek sezon sona eriyor. Kulüpler Birliği ve Türkiye Futbol Federasyonu, lig için yayıncı adaylarıyla görüşmelere başladı.
Şu ana kadar Turkcell ve Türk Telekom'la görüşme gerçekleştiren komisyon üyeleri Netflix, Saadettin Saran ve D Smart'ın nabız yokladığını bildirdiler. Katarlıların ise indirim yapılmazsa her an çekileilecekleri iddia ediliyor.
Süper Lig için yurt dışında Türklerin yoğun olduğu ülkeler için özel paket hazırlanacak.Lig için bir yıl anlaşması kalan beIN Medya Grup adaylık için henüz kararını vermedi.
Katarlı beIN Medya, 2016 yılıda Süper Lig için 500 milyon Dolar verdiği yayın ihalesini kazanmış, daha sonra indiriler aldığı için bu tutar hem kurdan zarar görmüş, hem de miktar 300 milyon dolarlara kadar inmişti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör, günler sonra serbest bırakıldı2.Yandaş medya feryad figan! 'Mahallenin danası' olmaktan şikayetçiler!3.Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı!4.İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık ve enflasyondan şikayetçi5.İşte en pahalısı: Katlanabilir iPhone geliyor!
6.Mehmet Akif Ersoy ne anlattı? 3 Saat süren ek ifadenin ardından cezaevine gönderildi7.Trump, Venezuela'da uyuşturucu teknelerinin limanını vurduklarını açıkladı8.ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de yaşayan vatandaşlarını deprem için uyardı9.Flaş gelişme: Yeniden ifade vermek için adliyeye giden Ersoy itirafçı mı olacak?10.Gerilim! Suriye'de Lazkiye bölgesinde sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başladı

ERTUĞRUL İNCEKUL

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







