Zico imzaladı - Video

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Zico, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda yapılan imza töreni ile 2 senelik sözleşmeye imza attı.

Zico imzaladı - Video

Zico: "Daha önce söylediğim gibi Avrupa'nın önemli takımlarından birinde görev yapmaktan onur duyuyorum. Böyle önemli bir senede Fenerbahçe gibi güzide bir kulübün bana kapılarını açması heyecan verici. "dedi.


Klip yüklenmeye başlamazsa play tuşuna basarak birkaç kez deneyin.
Fenerbahçe Kulübü, ''Zico'' lakaplı Brezilyalı teknik direktör Arthur Antunes Coimbra ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Brezilyalı teknik adam, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadındaki basın toplantı odasında yapılan, yöneticiler Murat Özaydınlı ve Vedat Olcay'ın da hazır bulunduğu törende 2 yıllık sözleşmeye imza attı.
Zico, imza töreninde yaptığı açıklamada, Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birinde çalışacak olmaktan ve Fenerbahçe'nin kendisini seçmesinden dolayı büyük bir heyecan duyduğunu ifade etti.
Fenerbahçe Kulübüne layık olacak en iyi sonuçların alınması için gerekli çalışmaları yapabileceğini göstermek için burada olduğunu ifade eden Zico, şöyle konuştu: ''Böyle önemli bir senede Fenerbahçe Kulübünün bana kapılarını açması ve beni bu şekilde onurlandırmasından dolayı büyük bir heyecan duyduğumu daha önce söyledim. Böyle büyük bir yılda yapabileceğimiz en önemli şey çalışmak. Ben de bunun bilinci ve sorumluluğu içerisindeyim. Bunu en iyi şekilde yapacağıma hep birlikte şahit olacaksınız. Hayat büyük sorumluluklarla doludur. Bunun bilincindeyim. Futbol hayatım boyunca, İtalya'da, Japonya'da, Brezilya'da yapmış olduğum bütün çalışmalarımda, kariyerimde devamlı savaş, mücadele vardı, devamlı büyük hedefler vardı. Bunu burada da yapacağımı size gösterebilmek için daha önceki yaptığım her şey göstergemizdir. Onu da birlikte yaşayacağız.'' Yönetici Özaydınlı ise 100. yılda bütün Fenerbahçelilerin arzuladığı güzel bir futbol ve şampiyonluk kazanılabilecek bir sezona başlayacaklarını kaydederek, ''Kendisinden çok şey beklediğimizi kendisi de biliyor. Ama her şeyden önce Fenerbahçelilerin keyifle izleyeceği güzel bir sezon geçireceğimizi ümit ediyorum'' dedi. Zico ile ilgili herhangi bir şey söylemeye gerek olmadığını belirten Özaydınlı, ''Kendisi dünyanın en tanınan, bilinen, gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından birisi. Antrenörlük kariyeri de belli. İnanıyorum ki Fenerbahçe'de çok şeylere damga vuracak. Bir idol olarak da aramızda kalacak'' şeklinde konuştu. Özaydınlı, camia ve taraftara, başkan ve yönetim kuruluna olan güvenleri nedeniyle teşekkür ederek sözlerini noktaladı. Öte yandan, Özaydınlı, basın mensuplarının Zico'ya soru sormalarına izin vermedi ve soruların daha sonraki toplantılara bırakılmasını istedi.
<< Önceki Haber Zico imzaladı - Video Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER