Trabzonspor'da transfer harekatı başlıyor

Süper Lig'de kötü günler geçiren Trabzonspor'da yönetim, önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için şimdiden girişimlere başladı.

Trabzonspor'da transfer harekatı başlıyor

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Trabzonspor'da, Tolunay Kafkas önderliğinde yönetim gelicek sezonun kadrosunu kurup şampiyonluk yarışı vermek için transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

Kafkas'ın kadroda büyük bir revizyona gideği söylenirken takımdaki birçok oyuncu ile yolların ayrılacağı ve yerine yeni ve dinamik bir kadro kurulacağı söylendi. Kafkas'ın yeni kadrosundaki ilk düşündüğü isim olan Eskişehirsporlu Alper Potuk. Trabzonspor, Alper Potuk için Eskişehirspor'a iki oyuncu ile birlikte bir miktar para teklif etmeye hazırlanıyor.

-İstenmeyen oyuncular takasda kullanılacak-

Trabzonspor, Alper Potuk için Eskişehirspor'a Colman ve Alanzinho'nun yanı sıra bir miktar da para teklif etmeye hazırlanıyor.

Başkan Sadri Şener'den bu futbolcuyu mutlaka isteyen teknik direktör Kafkas, "Ben Alper'i Trabzonspor'a gelmeye ikna ederim, siz Eskişehirspor'la anlaşın yeter" dediği söyleniyor.

Bordo-Mavili yönetim ise mükemmel performansını arttırarak değerine değer katan Alper'i almak için Ersun Yanal'ın istediği Colman ve Alanzinho'nun yanı sıra para vermeyi planlıyor.

Fakat Ocak'ta yapılan teklife Eskişehirspor'un, "Ara transferde 5, sezon sonunda 7.5 milyon euro" cevabı ve de Galatasaray'ın bu futbolcuya olan açık ilgisi Trabzonspor'un işini zorlaştırıyor.
<< Önceki Haber Trabzonspor'da transfer harekatı başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER