Trabzonspor'da Kafkas dönemi resmen başladı

Trabzonspor, Şenol Güneş'ten boşalan teknik direktörlük görevine getirdiği Tolunay Kafkas ile 3,5 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Trabzonspor'da Kafkas dönemi resmen başladı

Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş'in görevden ayrılmasının ardından anlaşmaya vardığı Tolunay Kafkas ile sözleşme imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kulüp başkanı Sadri Şener'in de hazır bulunduğu imza töreninde, Kafkas ile 3,5 yıllık sözleşme yapıldı.

"ŞENOL GÜNEŞ'İN AYRILMASI CAMİAMIZ VE FUTBOLUMUZ ADINA BÜYÜK KAYIPTIR"

İmza töreninde konuşma yapan Tolunay Kafkas, "Şenol hocanın Trabonspor'dan ayrılması camiamız ve futbolumuz adına büyük kayıptır. Şenol hocanın Trabzonsporluluğu yanında bizim Trabzonsporluluğumuz tartışılmaz. Şenol Güneş gibi bir teknik adamdan bu koltuğu almak beni üzse de benim için çok önemli bir kişidir" diye konuştu.

"ATEŞLE BARUT YAN YANA GELDİ. PATLAMAYA HAZIR OLUN"

Kafkas, "Nüfus kağıdımda yazmıyor. Ama ben Trabzonluyum. Benim için burası bir aşk, bir kimlik, bir şiir, bir çok duygunun birikimi. Benim için özel ve anlamlı bir yer. Bu sorumluluğu üstlenmek bugüne kadar elde ettiğim kazanımların en anlamlısı olacaktır. Bahane üretecek yapıda bir insan değilim. Bize birşey üretelim diye para veriyorlar. Yapamazsak herkes gider. Taraftara önemli bir mesajım var; ateşle barut yan yana geldi. Patlamaya hazır olun. Formasını severek terlettiğim bu kulübe hizmet vereceğimden dolayı çok sevinçliyim" dedi.

Kafkas, "Dursun Genç ile bir de Trabzonlu bir kaleci anterönörü ile yola devam edeceğim. 1461 Trabzon için düşüncelerim var. İyi giden bir seyi bozmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Seneye kafamda düşündüğüm bir kaç isim var" şeklinde konuştu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener de Tolunay Kafkas'ın daha önce nikah şahitliğini yaptığını belirterek, ''Bugün de hocalığına imza attık. Mutlu bir evlilik sürüyor. İnşallah Trabzonspor'da çok başarılara imza atar'' dedi.

Sadri Şener, öncelikle bugüne kadar teknik direktörlüklerini yapan Şenol Güneş ve yardımcı antrenörler Ünal Karaman ile diğerlerine Trabzonspor'a gösterdikleri yakın ilgi, mesai ve çalışmaları için çok teşekkür ederek, ''Sporda hoca değişikliği olağan bir hadisedir. Büyük kulüplerde daha az rastlanan hadiselerdir. Belli şartlar, futbolda başarılar, bu işleri bazen daha önceye almayı gerektiriyor'' dedi.

<< Önceki Haber Trabzonspor'da Kafkas dönemi resmen başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER