Trabzonspor kupada fire vermedi

Türkiye Kupası'nda Trabzonspor, Manisaspor'a deplasmanda da şans tanımadı. Bordo-Mavililer, Hüseyin Avni Aker'de 9-0 yendiği Egeli rakibini bu defa 2-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı.

Trabzonspor kupada fire vermedi

Ziraat Türkiye Kupası'nda B Grubu 4. hafta karşılaşmasında Spor Toto Süper Lig'in güçlü takımı Trabzonspor, PTT 1. Lig ekibi Manisaspor ile deplasmanda kozlarını paylaştı. Bordo-Mavililer, baştan sona üstün bir futbol oynadığı müsabakada Egeli rakibine şans tanımadı ve ilk devrede bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrılmayı başardı.

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nun ev sahipliği yaptığı mücadeleye etkili başlayan Ersun Yanal'ın öğrencileri, aradığı golü 13. dakikada buldu. Karadeniz temsilcisinde fileleri havalandıran isim Serdar Gürler oldu: 0-1. Hız kesmeyen Trabzonspor, 18'de farkı ikiye çıkardı. Bu defa sahneye Malili futbolcu Mustapha Yatabare çıktı ve kaydettiği golle müsabakanın skorunu belirledi: 0-2.

Bu sonuçla birlikte grupta ikinci galibiyetini elde eden Bordo-Mavili takım, puanını 8'e yükseltti. Yanal'ın ekibi, bir sonraki maçında evi Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Keçiörengücü ile karşılaşacak. 3 puanda kalan Dilaver Mutlu yönetimindeki Manisaspor ise Akhisar Belediyespor ile sahasında kapışacak.
<< Önceki Haber Trabzonspor kupada fire vermedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER