TS, Marcelinho ile kazandı-Fotogaleri

Trabzonspor 3 puanla Marcelinho ile tanıştı. Fotogaleri... Süper Lig'de Trabzonspor kendi evinde Denizlispor'la karşılaştı.

TS, Marcelinho ile kazandı-Fotogaleri

TRABZONSPOR:1 - DENİZLİSPOR:0 Stat: Hüseyin Avni Aker Hakemler: Çetin Sarıgül, Bülent Gökçü, Timur Direkler Trabzonspor: Jefferson, Ferhat, Stepanov, Fatih, Murat, Hüseyin, Szmykowiak, Hasan, Marcelinho, Gökdeniz, Yattara Denizlispor: Süleyman, Ahmet, Kratochvil, Mustafa, Sedat, Bülent, Erman, İbrahim Ege, Serhat, Yusuf, Selahattin Gol: Dk. 13 Marcelinho (Trabzonspor) Sarı kartlar: Dk. 27 Gökdeniz (Trabzonspor) Dk. 7 Serhat (Denizlispor)
Karşılaşmayı Adalet Bakanı Cemil Çiçek, Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Babacan, Bayındırıik ve İskan Bakanı Faruk Özak ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım da izledi. İLK YARI 7.dakika Denizlispor'da Serhat sarı kart gördü. 8.dakika Serhat'ın ceza sahasına ortasında uzak kale direğinde, Yusuf'un kafa vuruşu, top dışarı çıktı. Denizlispor mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. 9.dakika Mustafa Keçeli ceza sahası içine yerden ortaladı. Selahattin atak yaptı top kaleci Jefferson'ın kolduğunun altından dışarı gitti. 12.dakika Gökdeniz'in ara pasına hareketlenen Marcelinho ceza sahası içinde topla buluştu, Süper Ligdeki ilk golüne imzayı attı (1-0) 22.dakika Bülent'in ceza sahası içine yaptığı orta Yusuf'u aştı ve top Mustafa Keçeli'nin önünde kaldı. Mustafa'nın sert vuruşu üsten auta gitti.
26.dakika Gökdeniz sarı kart gördü. 37.dakika Mustafa Keçeli sol kanattan bir kez daha Trabzonspor ceza sahası içine girdi, Ceza sahası içerisine ortaladı top kaleye paralel olarak taça gitti. 38.dakika Sedat'ın uzaklardan sert vuruşu dışarı çıktı.
41.dakika Trabzonspor Murat'la atağa kalktı. Murat ceza sahsı içine doğru bindirme yapan Gökdeniz'e pasını aktardı. Gökdeniz kaleyi düşündü, vuruşunu yaptı top kaleci Süleyman'da kaldı. 44.dakika Ceza sahası içine ortalanan top Selahattin'in önünde kalıyor. Selahattin'in vuruşu top kaleci Jefferson'da kaldı.
45.dakika Gökdeniz2in uzaklardan vuruşu top dışarıya çıktı. İlk yarı Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğü ile kapandı.
İKİNCİ DEVRE İkinci yarıya Trabzonspor oyuncu değişikliği yaparak başlıyor. Szmykowiak oyundan alınırken Umut Bulut oyuna dahil oldu. 46.dakika Selahattin ceza sahası içine hızla girmek isterken Stepanov araya girdi ve tehlikeyi önledi. 52.dakika Serhat'ın uzaklardan şutu top auta çıktı.
54.dakika Yattara'nın ceza sahası içerisine gönderdiği pasta topla buluşan Umut topu Marclinho'ya kazandırdı. Marcelinho şutunu çekti top defanstan döndü. 55.dakika Yusuf'un şutu auta gitti.
56.dakika Denizlispor'da Serhat oyundan alınırken, İlkay oyuna dahil edildi. 62.dakika Hasan presini yaptı önü boşalınca topu biraz sürdü ve sert bir vuruş yaptı kaleci Süleyman iki hamlede kurtardı.
64.dakika Denizlispor'da Sedat oyundan çıkarken Fatih oyuna dahil oldu. 66.dakika Trabzonspor'da Ferhat oyundan alınırken, Musa oyuna dahil oldu.
68.dakika Mustafa Keçeli sarı kart gördü. 70.dakika Umut süratli bir şekilde Denizlispor ceza alanı içine girdi, şutunu çekti top üsten auta gitti. 78.dakika Yattara şık hareketlerle ceza sahası içine girdi, pasını Gökdeniz'e çıkardı, Gökdeniz topu üstten auta gönderdi. 81.dakika Bayram'ın uzaktan sert vuruşu dışarı çıktı.
penaltı noktasından vuruşunda top kaleci Süleyman'dan döndü, ikinci pozisyonda Ömer Rıza topu auta attı. Ve Trabzonspor Süper Lig'de 3 puanla tanıştı. LAZARONI: HEPİMİZE GÜVEN GELDİ Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni, UEFA Kupası'nda Apoel, ligde de Denizlispor karşısında aldıkları galibiyetlerin takıma ve oyunculara güven getirdiğini söyledi. Lazaroni, 1-0'lık Denizlispor galibiyetinin ardından yaptığı değerlendirmede, UEFA Kupasında Perşembe günü yaptıkları Apoel maçı sonrası Denizlispor maçına yorgun bir biçimde çıktıklarını belirterek, ''Bugün teknik kapasitesi olan oyuncuları sahada gördünüz. Pas yüzdesini arttırmaya çalıştık ve golü de pas sonrası bulduk'' dedi. Sahaya iki forvetle çıktığını ifade eden Lazaroni, ''İkinci yarı Szmykowiak iyi değildi. Onun için sahaya Umut'u sürdüm. 3 puanı 3 golle alabilirdik. Özellikle son anlarda girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Üst üste aldığımız 2 galibiyet takıma ve oyunculara güven getirdi. Oyuncularım yorgun olmalarına karşın ellerinden geleni yaptılar'' diye konuştu. HADZIBEGIC: ''TEK EKSİK GOLDÜ'' Denizlispor Teknik Direktörü Faruk Hadzibegic, takımının tek eksiğinin gol olduğunu söyledi. Hadzibegic, bu sezon iyi maçlar oynadıklarını ve çok sayıda gol pozisyonuna girdiklerini ifade ederek, ''Ancak bunları bir türlü gole çeviremedik. Bu akşam 8-10 pozisyon yakaladık ama bunları değerlendiremedik. Takımımın tek eksiği gol'' dedi. Hadzibegiç, ilerleyen haftalarda gol sorununu çözüp iyi sonuçlar alacaklarına inandıklarını da kaydetti. YATTARA EN AZ İKİ HAFTA YOK Denizlispor maçında sakatlanan Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara'nın en az 2 haftalık bir tedavi döneminin olacağı bildirildi. Kulüp sağlık kurulu başkanı Köksal Güney, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yattara'nın sağ kasık iç adalelerinde zorlanmaya bağlı ağrıları bulunduğunu belirterek, "Kasıklarında önemli zorlanma var. Bunun için şiddetli bir ağrısı bulunuyor. Rahatlatıcı bir tedavi düzenledik. Kesin teşhis koymadık. Bugünkü MR sonucuna göre kesin teşhis koyacağız" diye konuştu. Bu sabah MR çektirip bir değerlendirmede bulunacaklarını ifade eden Güney, "Tedavi süresinin en az 2 hafta olacağını düşünüyoruz. Yattara, bu geceyi hastanede geçirecek" dedi. FOTOĞRAFLAR: CİHAN
<< Önceki Haber TS, Marcelinho ile kazandı-Fotogaleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER