SAĞLAM NET KONUŞTU

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş'taki görevine devam edip etmeyeceğini yarın düzenleyeceği basın toplantısında açıklayacağını söyledi.

SAĞLAM NET KONUŞTU

Beşiktaş'ın Hacettepe Spor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan genç teknik adam, Metalist Kharkiv'e elenerek taraftarları üzdüklerini belirterek, "O maçtan sonra o ruh halimizle çok fazla birşeyler söyleyemedik. O karşılaşma için herkesten özür diliyoruz. Metalist maçından sonra oyuncuları bu maçı motive etmenin zorluklarını yaşadık. Böylesine bir ortamda futbol adına birşeyler ortaya koymak zordu. Bu duruma direnen iki grup vardı. Birisi futbolcular diğeri ise taraftarlarımızdı. Taraftarlarımız maçtan önce belki bize kızgındılar, belki çok öfkeliydiler ancak bunları içlerine atarak bizleri desteklediler. Bugünkü galibiyette onların desteğini gördük. Bizim için herşeyden önemlisi üç puanı elde etmekti ve bunu başardık." dedi. Sağlam, milli maçlar nedeniyle lige verilecek 15 günlük ara öncesinde kazanılan bu üç puanın kendilerini zirve yarışından koparmadığını söyledi.

İNÖNÜ'DEKİ KRİTİK MAÇTAN KARELER

Ertuğrul Sağlam, bir basın mensubunun Metalist maçından sonra "Hakkınızda birçok şey konuşuldu, çizildi, sizin yerinize bazı hocalarla görüşmeler yapıldığı yönünde söylemler oldu, neler söyleyeceksiniz ?" sorusuna "Bugün açıklama yapmayacağım. Yarın gerekli açıkmalarda bulunacağım." diye cevap verdi.
<< Önceki Haber SAĞLAM NET KONUŞTU Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER