Mandıralı: Hedef final oynamak

Türkiye Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Hami Mandıralı, 2009 Avrupa Ümitler Şampiyonası'nda final oynayıp mutlu sonu ulaşmak istediklerini söyledi.

Mandıralı: Hedef final oynamak

Türkiye'nin Ermenistan'ı 4-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan genç teknik adam, ilk maçta deplasmanda yenildikleri Ermenistan'ı bu defa Ali Sami Yen'de yendikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Oyuncularımız bu akşam sahada ne yapılması gerekiyorsa yaptılar. Takım ruhunu sahaya yansıtıp bir takımın neler yapabileceğini herkese gösterdiler ve sahadan farklı galibiyetle ayrılmasını bildik." diye konuştu. Kendilerine güvenen Fatih Terim'e teşekkür eden Hami Mandıralı, "Hedefimiz ilk önce Avrupa Şampiyonası'na kalmak daha sonra kendimize büyük hedefler koyduk. Finallere kalıp şampiyon olmak istiyoruz. Türk futbolcunun Avrupa arenasında neler yapabileceğini herkese göstermek istiyoruz." dedi.

İŞTE DÖRT DÖRTLÜK MAÇIN FOTOROMANI

FUTBOLCULAR: "İLK HEDEFİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK" Ümit Milli Takım futbolcularından İlhan, Batuhan, Serdar Kurtuluş, 2009 Avrupa Ümitler Şampiyonası'nda play-off elemelerine kalarak ilk hedeflerini gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını söyledi. Milli futbolcular, Play-offların ardından katılacakları şampiyonada başarılı olmak istediklerini kaydetti. TFF Başkanı Mahmut Özgener de, 2009 Avrupa Ümitler Şampiyonası'nda play-off'a kalan oyuncuları tebrik ettiğini söyledi.
<< Önceki Haber Mandıralı: Hedef final oynamak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER