Kartal'dan tura çift pençe!

UEFA Kupası 2. ön eleme ilk maçında Bosna Hersek'in Siroki Brijeg takımıyla deplasmanda karşılaşan Beşiktaş, maçı 2-1 önde tamamladı.

Kartal'dan tura çift pençe!

91. DK - SILIC - Ceza sahasının önünde uzaktan vurdu! Rüştü dikkatsiz yakalandı... 2-1 83. NOBRE - Sol kanattan ceza sahasına girdi Serdar. Sıfıra indi, rakibini geçti. Topu sürdü. İçeri doğru yerden ortaladı. Kaleci ve defansa çarpan top çizginin önünde Nobre'ye geldi. Nobre sadece dokundu ve gol... 19. DELGADO - Aydın sol kanattan öne direğe müthiş kesti. Delgado defansın arasından uçarak kafa ile topu ağlara gönderdi ve temsilcimiz Brijeg karşısında 1-0 öne geçti.

KARTAL TURA GÖZ KIRPTI - KARELER

DAKİKA DAKİKA ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

İŞTE İLK 11'LER SİROKİ BRİJEG: Vasilj, Barisic, Kozul, Bozic, Prlic, Juric, W.Lago, Zelenika, Silva, Silic, Bubalo BEŞİKTAŞ: Rüştü, S.Kurtulus, Sivok, Tuna, Tello, S.Özkan, Cisse, Delgado, Aydın, Bobo, Nobre in ilk yarısını 1-0 önde kapadı. Beşiktaş karşılaşmaya kontrollü başladı. Savunma güvenliğini bırakmayan siyah-beyazlı takım, kalesinde tehlikeli pozisyona izin vermezken, 19. dakikada Aydın'ın güzel ortası sonrası Delgado'nun kafa vuruşuyla üstünlük golünü buldu. Beşiktaş, golün ardından da kontrolü bırakmadı. Savunmasını sağlam tutan siyah-beyazlı takım, bir yandan da kendisini daha avantajlı kılacak ikinci gol için rakip kaleyi yokladı. Ancak bu gol için net pozisyon çıkaramayan siyah-beyazlı takım, rakibinin etkisiz oyunu karşısında rahat oyununu sürdürdü ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. 19. dakikada, Beşiktaş atağında, Aydın'ın soldan ortasında altıpasta topla buluşan Delgado, meşin yuvarlağı kafayla filelere göndererek, takımını 1-0 öne geçirdi. 26. dakikada, Silic'in uzak mesafeden etkisiz şutunda, top kaleci Rüştü'de kaldı. 41. dakikada, Kozul'un soldan ortasında altıpas çizgisi üstünde topla buluşan Alexandre'nin kafa vuruşunda, meşin yuvarlak farklı bir şekilde auta gitti. Karşılaşmanın ilk yarısı Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
<< Önceki Haber Kartal'dan tura çift pençe! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER