İŞTE GS VE FB'NİN GOLLERİ - İZLE

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray rakipleriyle berabere kalmalarına rağmen adını gruplara yazdırdı. İşte her iki maçın golleri...

İŞTE GS VE FB'NİN GOLLERİ - İZLE

Kanarya heyecanı seviyor Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında İsviçre'nin Sion takımı ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, gruplarda oynama hakkını elde etti. Deplasmandaki ilk karşılaşmada rakibini 2-0 yenen Sarı-Lacivertliler, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Dos Santos'un ayağından bulduğu 2 golle sonuca gitti.

FENERBAHÇE'YE SANTOS YETTİ - KARELER

İlk maçtaki avantajlı skorun getirdiği rehavetle müsabakaya başlayan Fenerbahçe, 2. dakikada Dos Santos'un kişisel becerisiyle golü attı. Geoffroy'un hatasını affetmeyen Brezilyalı futbolcu, defansın arkasına sarkıp takımını öne geçirdi. Ancak 8'de konuk takım eşitliği sağladı. Serbest vuruştan gelen topa iyi yükselen Vanczak, kafa vuruşuyla ağları havalandırdı. 29'da kaleci Volkan, ceza alanında Dabo'yu düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Chihab'ın attığı penaltı golüyle de durum 1-2 oldu. Bu gol Sion'un direncini artırırken F.Bahçe adeta şoka girdi. Fakat 40'ta Kazım'ın yerde kaldığı pozisyonda hakem bir kez daha penaltıya hükmetti. Dos Santos, Kazım ile Semih arasında penaltıyı kimin atacağına dair kısa süreli bir tartışma yaşanırken topun başına geçen Santos skoru eşitledi: 2-2. İkinci yarının ilk bölümünde Sion oyunu neredeyse F.Bahçe kalesine yıktı. Fakat İsviçre ekibi son vuruşlarda etkisizdi. Sarı-Lacivertliler, Emre ile Güiza'nın girmesiyle dengeyi kursa da başka gol olmadı ve maç 2-2 eşitlikle bitti. Aslan, kendini sıkmadan turladı UEFA Avrupa Ligi ön eleme play-off turunda Estonya'nın Levadia takımını eleyen Galatasaray, gruplara kalmayı başardı. Ali Sami Yen'de rakibini 5-0 yenen Sarı-Kırmızılılar, 1-0 geriye düştüğü maçta beraberliği Nonda ile yakaladı.

ASLAN KENDİNİ YORMADI - KARELER

İlk 45 dakika geride kalırken ne Galatasaray'ın ne de Levadia'nın ortaya koyduğu futbol zevk vermedi. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada çok pas hatası yapılması, oyunun seyir zevkini iyice düşürdü. Zaman zaman gelişen ataklarda ev sahibi takım Leitan ve Neemelo ile gol bulamazken Galatasaray ise az geliştirdiği ataklarda Nonda, Barış ve Aydın'ın vuruşlarından sonuç alamadı. İlk maçta farklı yenilen Estonya temsilcisi, bu kez evinde taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatmak için karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başladı. 46. dakikada Gussev'in kafa vuruşunda top yandan auta çıkarken 51. dakikada Levaida, aradığı golü buldu. Nahk'ın ortasında Puri düzgün bir kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0. Bu golden 5 dakika sonra bu kez Neemelo'nun, müsait durumda topu kale yerine dışarıya atması G.Saray için büyük şanstı. Bu pozisyondan sonra Sarı-Kırmızılılar, orta sahada oyunun hakimiyetini eline geçirdi. Elano'nun liderliğinde pozisyonlar üreten G.Saray, 64. dakikada Nonda ile beraberliği yakaladı. Elano'nun ara pasında Nonda, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-1. Bu golden sonra Arda ve Mustafa'nın da oyuna girmesiyle oyunu istediği gibi yönlendiren Galatasaray, 90 dakika sonunda tur atlayan taraf oldu.
<< Önceki Haber İŞTE GS VE FB'NİN GOLLERİ - İZLE Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER