Hakan Şükür'ün 'Taşkın' anları

Galatasaray Kaptanı Hakan Şükür, Bursa'da bakır eksikliği hastalığına yakalanan bir taraftara ambulansın içinde formasını hediye etti..

Hakan Şükür'ün 'Taşkın' anları

Ambulansın içinde bekleyen Taşkın Altun'un yanına gelen Hakan, duygusal anlar yaşadı.. Yıldırım İlçesi Başkanı Özgen Keskin, maçın ardından asker dönüşü bakır eksikliği hastalığına yakalanan Taşkın Altun'u (28) Galatasaray Kaptanı Hakan Şükür ile buluşturdu.
Ambulansın içinde bekleyen Taşkın Altun'un yanına gelen Hakan Şükür, duygusal anlar yaşadı. Konuşamayan ve düşüncelerini yazarak dile getiren Taşkın Altun, tek dileğinin Galatasaray maçını izlemek ve Hakan Şükür'ü yakından görmek olduğu belirtti. Bunu gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğu belirten Altun'a, Hakan Şükür imzalı formasını hediye etti. 5 ay önce bakır eksikliği hastalığına yakalandığı öğrenilen Taşkın Altun, Özgen Keskin ve Hakan Şükür'e çok teşekkür etti. Olay karşısında duygulandığı gözlenen Hakan Şükür, daha sonra minik Galatasaray taraftarlarını da kucağına alarak sevdi. ajansspor.com
<< Önceki Haber Hakan Şükür'ün 'Taşkın' anları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER