Galatasaray'ın yardımcısı Daum

Alman teknik adam Daum'a göre Galatasaray'ın Schalke ile oynayacağı maçta dikkatli olması geremeh nokalar...

Galatasaray'ın yardımcısı Daum

Alman teknik adam Daum, Galatasaray'ın Schalke ile oynayacağı maçta dikkatli olması gerektiğini düşünüyor.




Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum, Galatasaray ile Schalke arasında bu akşam oynanacak olan Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Alman teknik adama göre Sarı-Kırmızılı takımın işi pek de kolay değil.


Fatih Terim'e övgü

TRT Spor'da yayınlanan Almanya'dan Futbol programına açıklamalarda bulunan Daum, "Bazen kolay gözüken maçlar çok daha zor olabilir. Schalke bu maçı çıkış maçı olarak görüyor. Bu turu geçerlerse işlerin farklı bir hal alabileceğinin farkındalar. Fatih Terim tecrübeli bir teknik adam ve bu durumun farkında. Schalke ile ilgili doğru tespitler yapmış. Bu aşamadan sonra oyunu bir iki oyuncunun değiştireceğini düşünemk yanlış olur" dedi.

Maç hakkında skor tahmini yapmaktan kaçınan teknik adam, ilk maçta saha ve seyirci avantajına sahip olacak olan Galatasaray'ın biraz daha avantajlı olduğunu da sözlerine ekledi.

'Yakın bir zamanda teklif aldım'

Türkiye'yi ikinci vatanı olarak gördüğünü belirten Daum, "Türkiye'yi çok seviyorum. Yakın bir zamanda bir teklif aldım. Ancak şu an için gerekli şartlar oluşmadı" ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber Galatasaray'ın yardımcısı Daum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER