Galatasaray yeni bir bomba hazırlığında

Galatasaray Robben'in peşinde mi?

Galatasaray yeni bir bomba hazırlığında

AMK Gazetesi'nden Bahadır Çokişler'in haberine göre, Bayern Götze’yi bitirdi ve Hollandalı yıldız Alman devinde yolun sonuna geldi. Robben için artık her yol Galatasaray’a çıkıyor ve Sneijder vatandaşını bekliyor.

Ligde şampiyonluğa çok yaklaşan Galatasaray, transferde boş durmayacak ve Şampiyonlar Ligi’ne yakışan bir top-class bir takım kuracak. Drogba ile Sneijder’in parasını fazlasıyla çıkaran ve mali açıdan sorunu olmayan sarı-kırmızılılar, bir dünya yıldızını daha ‘Aslan’ yapmaya kararlı.

Alman devinde bu sezon ilk 11’e girmekte zorlanan ve Götze transferi ile forma şansı iyice azalan Hollandalı oyuncu, milli takımdaki arkadaşı Sneijder ile İstanbul’da buluşabilir.

Cimbom Robben için 10 milyon euronun üzerinde bonservisi gözden çıkardı ve menajerler aracılığıyla Bayern Münih’e haber yolladı. İki kulübün pazarlık masasına oturması an meselesi.


29 yaşındaki oyuncu, Türkiye’de şampiyonluğun en güçlü adayı olan Galatasaray’da oynamaya artık sıcak bakıyor. Inter de Arjen Robben ile ilgileniyor ama İtalyan devi sarı-kırmızılılar kadar bu transfere bütçe ayırmaya yanaşmıyor.
<< Önceki Haber Galatasaray yeni bir bomba hazırlığında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER