Galatasaray - Medical Park Antalyaspor maçı dikkat çekici!

Galatasaray - Medical Park Antalyaspor maçının analizi, özeti, istatistikleri ve fotoğrafları burada!

Galatasaray - Medical Park Antalyaspor maçı dikkat çekici!

Üç Büyükler 8 Hafta Sonra Aynı Haftada Galibiyet Aldı. 
Üç büyükler olarak tabir edilen Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Süper Lig’de 8 hafta sonra aynı haftada galibiyet alabildi. Sezonun 13.haftasında üç takımda galip gelmiş ardından 21.haftaya kadar en az biri puan kaybetmişti. Bu sezon üç büyükler 4.kez aynı haftada kazanırken 21.hafta sonunda ilk 3 sırada yer almayı başardılar. Galatasaray 40 puanla lider, Beşiktaş 35 puanla 2.sırada, Fenerbahçe 34 puanla 3.sırada yer alıyor.  

Süper Lig’in Bu Sezon En Çok Galibiyet Alan Takımı Galatasaray Oldu. 
Süper Lig’de 21.hafta geride kalırken en çok galibiyet alan takım Galatasaray oldu. Galatasaray bu sezon Süper Lig’de 11 kez galip geldi. Galatasaray 11 galibiyeti dışında 7 beraberlik 3 yenilgi alırken 40 puan topladı.   

Burak Yılmaz Son 2 Sezonda M.P.Antalyaspor’a Karşı 6 Gol Kaydetti. 
Burak Yılmaz son 2 sezonda M.P.Antalyaspor’a karşı çıktığı 5 maçta 6 gol kaydetti. Geçen sezon Trabzonspor forması altında 2-2 biten maçta 2 gol atan Burak Yılmaz kupa maçında da 1 gol kaydetmişti. Burak Yılmaz sezonun 2.yarısında oynanan maçta ise gol bulamamıştı. Burak Yılmaz bu sezonda Galatasaray forması altında ilk yarıda 4-0 kazanılan maçta 1 gol, 2.yarıda 2-0 kazanılan maçta 2 gol kaydetti. 

Burak Yılmaz Süper Lig’de 6 Hafta Sonra Gol Attı. 
Burak Yılmaz 2-0 kazanılan M.P.Antalyaspor maçında takımının 2 golünü de atmayı başardı. Burak Yılmaz böylece 6 hafta sonra gol atmış oldu. En son 15.haftada Sivasspor’a gol atan Burak Yılmaz toplamda bu sezon Süper Lig’de gol sayısını 11’e yükseltti. 



M.P.Antalyaspor’un Bu Sezon Dört Büyüklerle Oynadığı Maçlarda 4,14 Gol Ortalamasına Ulaşıldı. 
M.P.Antalyaspor bu sezon dört büyüklerle Süper Lig’de 5 kez, Ziraat Türkiye kupasında 2 kez olmak üzere toplamda 7 kez maç yaptı. Oynanan 7 maçta toplamda 29 gol oldu. Maç başına 4,14 gol atıldı. 

M.P.Antalyaspor Maç Boyunca Galatasaray Kalesinde İsabetli Şut Atamadı. 
M.P.Antalyaspor deplasmanda oynadığı Galatasaray maçında rakip kaleye isabetli şut atamadı. Maç boyunca sadece 3 şut atabilen M.P.Antalyaspor sezonun en kısır maçını oynadı. Galatasaray ise 3 isabetli şutta 2 gol atıp maçı kazandı. 

M.P.Antalyaspor Son 6 Deplasman Maçını Kazanamadı.
M.P.Antalyaspor Süper Lig’de deplasmanda oynadığı son 6 maçta galibiyet alamadı. Son 6 deplasman maçında Kasımpaşa, Bursaspor ve Orduspor ile 1-1 berabere kalan M.P.Antalyaspor Akhisar Belediyespor’a 1-0, Kayserispor ve Galatasaray’a 2-0 kaybetti. M.P.Antalyaspor en son 29.10.2012 tarihinde Fenerbahçe’yi deplasmanda 3-1 mağlup etmişti. 

Wesley Sneijder Galatasaray Forması Altında İlk Kez İlk 11’de Maça Başladı. 
Galatasaray’ın yeni transferlerinden Wesley Sneijder sarı-kırmızılı forma altında ilk kez ilk 11’de sahaya çıktı. M.P.Antalyaspor maçında 81 dakika sahada kalan Sneijder yine kaleye şut atmadı. Sneijder görev yaptığı 133 dakika şut atmazken %81,5 isabetli pas oranı ile mücadele ediyor. 

<< Önceki Haber Galatasaray - Medical Park Antalyaspor maçı dikkat çekici! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER