Galatasaray - Beşiktaş derbi maçının sonucu ve detayları!

Galatasaray ile Beşiktaş, Süper Lig'in 19. haftasının zorlu derbi maçında karşılaştı. Maçın skoru: Galatasaray 2-1 Beşiktaş...

Galatasaray - Beşiktaş derbi maçının sonucu ve detayları!

Galatasaray ve Beşiktaş, Süper Lig 2012-2013 sezonu 19. hafta derbisinde, Türk Telekom Arena Stadı'nda karşı karşıya geldi.
Galatasaray kalede Muslera, savunmada; Sabri, Dany, Semih, Riera, orta sahada; Hamit, Melo, Selçuk, Emre Çolak forvette ise Elmander ve Umut 11'i ile sahaya çıktı.

Beşiktaş kalede McGregor, Mehmet Akgün, Sivok, İbrahim, Gökhan Süzen, Necip, Veli, Fernandes, Hilbert, Olcay, Holosko ilk 11'i ile başladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Galatasaray, Emre Çolak'ın 4. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Umut sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Emre Çolak arka direkte gelişine vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Galatasaray, Riera'nın 45. dakika'da attığı golle durumu 2-0'a getirdi. Selçuk İnan sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Riera kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Beşiktaş 46. dakikada Sivok'un attığı golle durumu 2-1'e getidi.

-Galatasaray'da Melo 63. dakikada rakibi Oğuzhan'a yaptığı hareket sonucunda direkt Kırmızı Kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Maçın skoru: Galatasaray 2-1 Beşiktaş...


<< Önceki Haber Galatasaray - Beşiktaş derbi maçının sonucu ve detayları! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER