Fenerbahçeli Kuyt'tan anlamlı açıklama

Kuyt şike olaylarının midesini bulandırdığını söyledi.

Fenerbahçeli Kuyt'tan anlamlı açıklama

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Dirk Kuyt, Şampiyonlar Ligi de dahil olmak üzere birçok organizasyonda şike yapılmış olma ihtimalinin midesini bulandırdığını söyledi.

Avrupa Polis Ofisi (Europol) tarafından kamuoyuna sunulan belgede, Şampiyonlar Ligi de dahil olmak üzere Avrupa'da toplam 380 maçın şike şüphesi altında olduğu ve bunlardan 78'inin de Türkiye'de yer aldığı vurgulanmıştı. The Sun'ın haberine göreyse; Şampiyonlar Ligi maçı olarak bahsedilen ve hakkında detay verilmeyen mücadele, Eylül 2009'da Liverpool'un Debrecen'i Kuyt'un golüyle 1-0 mağlup ettiği grup maçı olarak göze çarpıyor. Bu maçta bahis mafyasının, Vukasin Poleksic'e baskı yaptığı iddia ediliyor.

"AKIL SIR ERMEZ BİR DURUM"
Hollanda'nın İtalya'yla yapacağı hazırlık maçı için milli takım kampında bulunan Kuyt, burada basın mensuplarına konuyla ilgili demeç verirken "Düşündükçe midem kalkıyor. Böyle şeylerin olduğunu hiç düşünmemiştim. Ama belli ki Şampiyonlar Ligi gibi bir arenada bile gerçekleşiyormuş. Çok şaşırtıcı ve akıl sır ermez bir durum" sözlerini kullandı. İsmi geçen maçta Fernando Torres'in şutu kaleci Poleksic'ten çekmiş ve Kuyt topu filelere bırakmakta zorlanmamıştı. Konuyla ilgili raporda, Liverpool'dan herhangi bir yetkilinin şikeye karıştığı şeklinde bir bulguya ise rastlanmadı.
<< Önceki Haber Fenerbahçeli Kuyt'tan anlamlı açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER