Fenerbahçe kendisini nasıl savunacak?

UEFA tarafından sahası bir maç kapatılan Fenerbahçe, savunmasını hazırladı.

Fenerbahçe kendisini nasıl savunacak?

Dev ekran organizasyonu sonrası eli zayıflayan sarı-lacivertliler, itirazını ‘organize Fenerbahçe düşmanları’ tezinin üstüne kuracak. Üç günlük itiraz süresi bulunan kulüp dosyasında video görüntüleri de koyacak.

Olayları yapanların çektiği ve Facebook’a koydukları görüntülerle savunmasını sağlamlaştırmaya çalışacak olan yönetim, sırf kulüp ceza alsın diye atılan fişeklerin nereden yollandığına kadar tüm bilgileri UEFA’ya sunacak.

Yapanlar deşifre edilecek 

Dün kulüp binasında toplanan sarı-lacivertli yönetim, ellerindeki belgeleri dikkatlice inceledi. İstanbul Emniyeti’nin de yardımlarıyla, kapüşonlarıyla yüzlerini kapatmış videleolarını Facebook’a koyan ve fişekleri atmış olan kişileri tespit etti. İsimlere ulaşan yönetim, bu taraftarları açıklayarak deşifre edecek.

Duruşmalı savunma isteniyor 

Dün toplanan yönetim kurulu, hemen hukuk ekibi oluşturdu. Öncelikli olarak UEFA’dan gerekçeli karar istenecek, duruşmalı savunma talep edilecek. Dış ilişkilerden sorumlu kişilerden oluşturulan ekibin hazırlayacağı duruşmalı savunma talebi kabul görmezse o zaman kapsamlı bir yazılı savunma yapılacak
<< Önceki Haber Fenerbahçe kendisini nasıl savunacak? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER