Fenerbahçe Karabük'te neden kaybetti?

Sarı lacivertliler Karabük karşısında zor koşullarda ve dirençli bir rakibe karşı oynasa da karşılaşmanın tümünde hiçbir etkinlik gösteremedi. Peki Fenerbahçe neden kötüydü? İşte cevaplar...

Fenerbahçe Karabük'te neden kaybetti?

1-ZEMİNE GÖRE TAKTİK TUTMADI
F.Bahçe sert ve buzlu zemin nedeniyle orta alanı uzun toplarla geçip Emenike ve Sow’a koşu imkanı tanımak istedi. Ancak Mabiala ve Yiğit gibi iki zeki stoper bu taktiği kolayca çözdü.

2-AŞIRI ÖZGÜVEN OLUMSUZ ETKİLEDİ
 F.bahçe bu sezon rakiplerine büyük fiziksel üstünlük sağlıyor. Ancak dün rakip maçı daha çok istedi. F.Bahçe’nin “Nasıl olsa atarız” düşüncesi, çaresizliğe dönüştü.

3-ORTA ALANDA SIKINTI
Yanal, orta alan oyuncularının maça ağırlık koyamaması nedeniyle sıkıntıda... Bu yüzden de Emre’nin takıma dönmesini dört gözle bekliyor. Alper de bekleneni veremedi.

4-MEIRELES ARANIYOR
 F.bahçe’de kanat oyuncuları formsuzdu. Gökhan, Sow, Kuyt gibi isimler sahada yoktu. Bu da rakibin defansın ortasını rahatça kapamasını sağladı. Raul Meireles’in yokluğu hissedildi.

5-TATİL REHAVETİ
 Yanal, ciddi bir koordinasyon eksikliğinden bahsetti. Bu eksiklik oyuncuların saha yerleşimini doğru yapmamasından kaynaklandı. Bunun nedeni de tatil rehavetiydi. Hürriyet

<< Önceki Haber Fenerbahçe Karabük'te neden kaybetti? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER