Fatih Terim stadyuma polis gözetiminde girdi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polislerin gözetiminde kendisi için ayrılan locada yerini aldı.

Fatih Terim stadyuma polis gözetiminde girdi

        
Süper Lig'deki  Eskişehirspor-Galatasaray maçı öncesi sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü  Fatih Terim, takımının stada gelmesinin ardından Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde  görevli polislerin gözetiminde, kendisi için ayrılan locada yerine aldı.


         Her iki takım da karşılaşmaya yaklaşık 2 saat kala stada geldi. Türkiye  Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 3 maç ceza  verilen Galatasaray Kulübü Teknik Direktörü Terim, takım otobüsden inip  sarı-kırmızılı takımını futbolcularına başarılar diledi.

         Daha sonra Terim ve antrenör Hasan Şaş, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde  görevli polislerin arasında, kendileri için ayrılan locada yerine aldı.   Eskişehirspor taraftarları, sahayı kontrol için çıkan Galatasaraylı  futbolcular tepki gösterdi.

         Stat görevlilerinin, karşılaşmaya 1 saat 30 dakika kala sahanın zeminini  ıslattığı gözlendi.

         Taraftarlar, stadı adeta doldurdu. Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil  Ünal, kulübün eski başkanlarından Ali Çelikoğlu'na bir plaket verdi.



<< Önceki Haber Fatih Terim stadyuma polis gözetiminde girdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER