Daum yine bir F.Bahçeli'ye talip

F.Bahçe’nin eski Teknik Direktörü Christoph Daum, Alman 2. Ligi’nde mücadele eden FC Köln’ün başına geçtikten sonra eski talebelerini bir bir toplamaya başladı

Daum yine bir F.Bahçeli'ye talip

Daum ilk önce Köln’den ayrılmasına kesin gözü ile bakılan Alpay Özalan’ı kadroda tuttu. Daum, F.Bahçe’nin sezon başında yabancı kontenjanı fazlılığı sebebiyle sakatlığını da bahane ederek mukavelesini fesh ettiği Brezilyalı futbolcu Luciano’yu Köln’e kazandırdı. 2 sezon önce F.Bahçe Yönetimi ile anlaşamayarak Anderlecht’e transfer olan Serhat da Daum’un isteği üzerine 4 aylığına Köln’e kiralandı.
Sırada diğerleri var F.Bahçe’ye üst üste iki şampiyonluk kazandıran, üçüncüsünde direkten dönen Christoph Daum, şimdi eski kulübünde forma şansı bulamayan talebelerine kancayı taktı. Uğur Boral’ın sol kanattaki formu yüzünden forma şansı bulamayan Kaptan Ümit Özat’ı Köln’e davet eden Daum’un istediği diğer futbolcu da Selçuk Şahin. Sakatlıktan kurtulup form tutmaya çalışan Selçuk’u, Köln’e getirmeye planlayan Daum, 2.Lig’de 10. sırada bulunan Köln’ü üst sıralara kadar taşımak istiyor. Alman teknik adamın F.Bahçe’de yedek bekleyen diğer futbolcularla da görüştüğü öğrenildi. (Türkiye)
<< Önceki Haber Daum yine bir F.Bahçeli'ye talip Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER