Dakika dakika maç - Fotogaleri

UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçında Trabzonspor Rum takımı Apoel ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Maçın 3. dakikasında 1-0 geri düşen Trabzonspor son dakikada Yattara'nın süper golü ile eşitl

Dakika dakika maç - Fotogaleri

APOEL:1 - TRABZONSPOR:1 Stat: GSP Hakemler: Julian Rodriquez Santiago, Andres Lopez Villate, Francisco Gonzales Rodriquez (İspanya) APOEL FC: Morphis, Florea, Segiri, Gomes, Fermandes, Satsias, Daskalakis, Makridis, Kontis, Solari, Michael TRABZONSPOR: Tolga, Fatih Akyel, Çağdaş, Stepanov, Celaleddin, Hasan, Hüseyin, Szymkowiak, Yattara, Ömer Rıza, Umut İLK YARI 3.dakika Ceza sahamıza yapılan ortyada Fermanndez düzgün vurdu ve Rum takımını öne geçirdi (1-0)
4.dakika Golden sonra Trabzonspor'un atağında Yattara uzaklardan vurdu kaleci güçlükle kornere çıkardı. 8.dakika Çağdaş'ın kullandığı serbest vuruş üstten auta gitti. 14.dakika Trabzonspor Yattara ile atağa kalktı, Yattara'nın pasında hareketlenen Umut ceza sahası içinde topla buluştu Umut'un vuruşunda top yandan auta gitti.
16.dakika Trabzonspor golden sonra atak üstüne atak tazeliyor. Ömer Rıza2nın ara pasına hareketlenen Umut topu üstten auta attı. 18.dakika Gomes'in uzaklardan vurşu top üstten auta gitti.
24.dakika Yattara'nın ceza sahası içine gönderdiği topta Ömer Rıza hareketlendi kaleci Morphis başarılıydı. Bu pozisyon sonrası hakem kaleci Morphis'e Ömer Rıza'nın faul yaptığını belirterek, Apoel lehine sebest atış verdi. 31.dakika Hasan'ın sert şutu kaleci Morphis'den döndü Ömer Rıza hareketlendi ancak araya Apoel savunması girdi.
33.dakika Yattara ile atak geliştirdi Trabzonspor. Yattara ceza sahası içine topu ortaladı Umut vuramadı. 41.dakika Yattara ile serbest atış kullandık. Yattara'nın vuruşunda top auta gitti.
43.dakika Stepanov sarı kart gördü. Ve ilk yarı ev sahibi Apoel'in 1-0 üstünlüğü ile kapandı. İkinci Yarı 47.dakika İkinci yarıda ilk tehlikeli atak Trabzonspor'dan geldi. Hasan ceza sahası üstünden sert vurdu kaleci Morphis başarılıydı.
48.dakika Makridis kendini yere attı ve hakem penaltı düdüğünü çaldı. Topun başına Michael geçti ve topu auta gönderdi. 55.dakika Yattara ceza sahasında kaleci Morphis'le karşı karşıya kaldı. Yattara'nın vuruşunda Morphis iki hamlede kurtardı.
56.dakika Florea sol çaprazdan sert vurdu Tolga kornere çeldi. 60.dakika Gomez oyundan alındı, Pinto oyuna dahil oldu 61.dakika Ömer Rıza çıktı, Gökdeniz oyuna dahil oldu. 63.dakika Pinto topu kafa ile indirdi Fermandes'in ceza sahası üstünden sert vuruşunda Tolga başarılı. 65.dakika Florea sarı kart gördü. Trabzanspor tüm hatları ile Apoel yarı alanında gol arıyor. 70.dakika Hasan sarı kart gördü. 75.dakika Umut'un ceza sahası içinde plase vuruşunda kaleci başarılı. 80.dakika Cağdaş elle müdahale edince sarı kart gördü. 88.dakika Celaleddin ve Umut oyundan çıkarken Cem ve Murat oyuna girdi. 90.dakika Yattara ile serbest vuruş kullandık Yattara 'nın süper golü (1-1)


+92 Yattara ile atağa kalktık Yattra ceza sahası içine çıkardı topu.Szymkowiak çok sert vurdu top kornere çıktı.
Ve karşılaşma 1-1 tamamlandı NOTLAR BU KEZ ARANMADILAR Trabzonspor, Apoel maçı için saat 19.00’da kamp yaptığı Hilton otelinden çıkarak polis eskortu eşliğinde GSP stadyumuna geldi. Geçen yılki Anorthosis maçında olduğu gibi aranmayan Trabzonspor, rahat bir şekilde soyunma odasına girdi. UEFA delegesinin futbolcuların aranmasının çirkin bir davranış olduğunu, bu konuda Apoel takımını uyardığı öğrenildi. Trabzonspor kafilesi, soyunma odasına girdikten bir süre sonra zemin kontrolü için sahaya çıktığında Rum seyircilerin büyük tepkisi ile karşılaştı. Çıkış tünelinin iki yanından sarkan seyirciler bordo-mavili oyunculara tepki gösterdi. Stadyumun kuzey tarafındaki kale arkasına alınan yaklaşık 2 bin Türk seyirci de bordo-mavilileri tribüne çağırarak moral vermeye çalıştı. Maçı izlemeye gelenler arasında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray forması giymiş çok sayıda Türk taraftarın olduğu gözlendi. GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ÜST DÜZEYDE Türk ve Rum seyirciler, x-ray cihazları yardımıyla arandıktan sonra stada alınırken, Türk ve yabancı basın mensuplarının da tüm cihazları tek tek kontrol edildi ve kapsamlı bir üst aramasından sonra stadyuma girebildiler. Bu arada stadyum çevresinde özel timin de geniş önlemler alması dikkat çekti.
<< Önceki Haber Dakika dakika maç - Fotogaleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER