Capello'dan Fener'e suçlama

Fenerbahçe'nin tüm baskıyı uyguladığı Roberto Carlos'la ilgili Real Madrid teknik direktörü Capello ilk kez resmi olarak konuştu ve Fener'e ağır göndermeler yaptı.

Capello'dan Fener'e suçlama

Fenerbahçe’nin uzun süredir peşinden koştuğu Brezilyalı yıldız Roberto Carlos için Real Madrid’in İtalyan Teknik Direktörü Fabio Capello son noktayı koydu. "Carlos ile görüştüm ve kendisine takımda ihtiyacım olduğunu soyledim" diyen Capello, ayrıca Fenerbahçe’ye de ağır göndermeler yaptı.
Fenerbahçe’de yilan hikayesine dönen Roberto Carlos transferi hakkında Capello’dan ilk resmi açıklama geldi. İspanyol EFE Ajansı’na konuşan Fabio Capello, Roberto Carlos’un Fenerbahçe’ye gitmemesini bizzat kendisinin istediğini söyledi. Carlos’un dünyanın en iyi sol ayak olduğunu savunan Capello, böyle bir oyuncuyu Real Madrid’ten uzaklaştırmak isteyenleri anlamadığını belirtti. İtalyan teknik adam, "Bu oyuncu Real Madrid’te banko oynarken, dünyanın en iyi kulübünde forma giyerken neden futbol hayatını Fenerbahçe gibi kendisinden düşük bir kulüpte sona versin ki? Bunu anlamakta zorluk çekiyorum" sözleri ile de bu transferin gerçekleşmeyeceğinin sinyallerini verdi.
<< Önceki Haber Capello'dan Fener'e suçlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER