Büyük hezimeti böyle yorumladı

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Metalist Kharkiv karşısında alınan 4-1'lik yenilginin ardından kötü bir gün geçirdiklerini söyledi.

Büyük hezimeti böyle yorumladı

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında oldukça üzgün görülen Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam: "UEFA kupasına veda ettik hayat devam ediyor" dedi.

BÜYÜK HÜSRANIN FOTOROMANI

Kötü bir oyun ve kötü yenen goller soncunda UEFA Kupasına veda ettiklerini belirten Sağlam: "Hayat devam ediyor Pazartesi karşılamamız var. UEFA kupasından elendikten sonra elimizde artık, Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası hedefleri kaldı. O yüzden bu hedeflerimizden uzaklaşmamız için bir an önce ayağa kalkıp kendimize gelmek zorundayız." Çok üzgün olduklarını ve bu skoru beklemediklerini ifade eden Ertuğrul Sağlam; "Bu konuyla alakalı tabi yapacağımız çok fazla bir şey yok. Oyuncularımızla birlikte elbirliğiyle tekrar eski kimliğimize bürünmek için var gücümüzle çalışacağız." şeklinde konuştu. Sağlam, açıklamasının sonunda, rakibi tebrik ederek salondan ayrıldı. Yenilginin ardından Beşiktaşlı oyuncular sahadan herhangi bir açıklama yapmadan stadtan ayrıldı. Beşiktaş takımı sahadan ayrılırken yoğun güvenlik önlemleri alındı. Beşiktaş takım otobüsü artından Metalist taraftarları bir süre koştu.
<< Önceki Haber Büyük hezimeti böyle yorumladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER