Beşiktaş'a bir haller oldu

Ligde bu sezon 4'te 4 yapan tek takım. Bu sezon en az gol yiyen takım. Son 14 sezonun en golcü takımı. 10 yıl sonra ilk 4 haftada kayıp yaşamadı.

Beşiktaş'a bir haller oldu

Slaven Bilic ile bambaşka bir takım olan Beşiktaş, rekorlara koşmaya başladı. Siyah-Beyazlılar geride kalan 4 hafta sonunda aldığı sonuçlarla lige damgasını vururken, oynadığı futbolla da taraflı-tarafsız herkesin beğenisini kazandı. Bilic komutasındaki Kartal, bu sezon ligde 4’te 4 yapan tek takım oldu. Beşiktaş sırasıyla Trabzonspor, Erciyesspor, Gaziantepspor ve son olarak Bursaspor’u devirdi. Bilic’in öğrencileri bu maçlarda 11 kez rakip fileleri havalandırırken, 1999-2000 sezonundan sonra en fazla gol sevinci yaşadığı ilk 4 hafta oldu. İkinci hafta sonunda 144 maçtır hasret kaldığı liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş, 4 hafta sonunda en az gol yiyen takım sıralamasında da listenin başındaki yerini aldı.

Kartal’dan geçit yok

Beşiktaş golcü kimliğinin yanı sıra savunmasında da başarılı bir grafik çizerek, son 4 yılda en az gol yediği döneme imza attı. Geçen sezon tarihinin en çok gol yediği sezonunu geçiren Siyah-Beyazlılar, bu sezon farklı bir performans ortaya koydu ve 4 maçta kalesinde yalnızca 2 gol gördü. Kara Kartal, 2009-2010 sezonunun ilk 4 haftasını sadece 1 gol yiyerek tamamlamıştı. Bu arada Beşiktaş, gelecek hafta Galatasaray’ı da yenmesi halinde 2003-04 sezonundaki lig tarihinin en başlangıç rekorunu egale edecek.

<< Önceki Haber Beşiktaş'a bir haller oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER