Apoel-Trabzonspor maçı-Video

UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçında Trabzonspor, 90. dakikada Yattara'nın attığı golle Apoel Nicosia karşısında 1-1 berabere kaldı.

Apoel-Trabzonspor maçı-Video

İŞTE APOEL- TRABZONSPOR MAÇI Kale... Ve gol... Ve Gooll... Yattara... Yattara'nın golü 90. dakika... İşte spikerin coştuğu an....

Klip yüklenmeye başlamazsa play tuşuna basarak birkaç kez deneyin. GÖRÜNTÜLER: SHOW TV "İkinci maç çok zor olacak" 1-1 beraberlikle sonuçlanan APOEL maçından sonra açıklamalar yapan Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni, "İkinci maç çok zor olacak. Onları küçümsememeliyiz'' dedi.. Lazaroni, ''APOEL karşısında birkaç hata yaptık. APOEL iyi başladı. 3. dakikada da golle buluştu. Karşılaşma sonra dengeli bir oyun haline döndü'' dedi. Karşılaşmada adım adım iyi organize olduklarını ifade eden Lazaroni, ''İkinci yarı konsantre olamadık ama golü bulduk. İkinci maç çok zor olacak. Onları küçümsememeliyiz'' diye konuştu. Lazaroni, Gökdeniz'in hafta içinde bağırsak enfeksiyonu geçirdiğini, bunun için ilk 11'de oynamamasının sürpriz olmadığını da vurguladı.
<< Önceki Haber Apoel-Trabzonspor maçı-Video Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER