Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Milli İttifak Bursa 1. sıra milletvekili adayı Temel Karamollaoğlu, Türkiye'deki en büyük problemin ahlaki ve manevi dejenerasyon olduğunu söyledi. Karamollaoğlu, "Adalet olmadan bir ülkede huzur olmaz. Yolsuzluğu kaldırmadan israfı kaldırmadan refah da yükselmez." dedi.
Saadet Partisi Bursa İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Sivas eski Belediye Başkanı ve eski milletvekili Temel Karamollaoğlu, partisinin seçim vaatlerini anlattı. Hükümeti ve Meclis'te temsil edilen siyasi partileri eleştiren Karamollaoğlu, şunları kaydetti: "En büyük problem, ahlaki ve manevi dejenerasyondur, ülkedeki gerginliktir. Gerginliğin müsebbibi de mecliste temsil edilen partilerdir. Huzur barışla adaletle olur, bu ülkeyi siz polisiye tedbirlerle huzurlu hale getiremezsiniz polis, vakalar meydana geldikten sonra müdahale eder. Ama siz her şeyi polisiye tedbirlerle çözemeye kalkarsanız onun adına polis devleti derler bu kez insanlar polisten korkmaya başlar. Adalet olmadan bir ülkede huzur olmaz. Yolsuzluğu kaldırmadan israfı kaldırmadan refah da yükselmez. Bugün maalesef ailelerimiz parçalanıyor. Çocuklarımız uyuşturucu batağına saptanıyor. İsraf almış başını gidiyor. Hükümet yetkilileri bile, 'bu iş böyle gitmez' diyorlar."
"DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI ORTADAN KAYBOLDU, İSTATİSTİKİ BİLGİLERİ TOPLUYOR"
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Milli İttifak Bursa 1. sıra milletvekili adayı Temel Karamollaoğlu, başörtüsü yasağının kaldırılması ve imam hatip okullarının artırılmasını memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. Karamollaoğlu, şöyle devam etti: "Elbette başörtüsü probleminin çözülmesini teşekkürle karşılarız, güzel adım atıldı, imam hatip okullarının açılmasını minnetle karşılarız ama bunların içinin müfredatının doldurulması lazım. Bunlara güzel örneklerin verilmesi lazım. Birbirimizle kavga etme değil kucaklaşmayı şiar edineceğiz. Planlı çalışma bizim şiarımız olacak. Hükümetin en büyük eksikliği plansızlıktır. Devlet Planlama Teşkilatı bugün ortadan kayboldu, sadece istatistiki bilgileri topluyor. Şimdi bana, 'Kalkınma Bakanlığı'na bağlı' diyecekler hikaye olarak bir bakanlık ve bir planlama teşkilatı istemiyorum." CİHAN