Sinan Ateş 'Devlet Bey benim öldürülmeme izin vermez' demiş! ama

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Cumartesi, Ocak 14 2023
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, katıldığı canlı yayında eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ateş'in kendisine yönelik bir saldırı gerçekleştirileceğini bildiğini söyleyen Özdağ, dikkat çeken ifadeler kullandı.
Sinan Ateş 'Devlet Bey benim öldürülmeme izin vermez' demiş! ama

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da silahlı saldırıda öldürülmesinin yankıları sürüyor. Cinayetle ilgili Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Ateş'in kendisine yönelik bir saldırı gerçekleştirileceğini bildiğini söyleyen Özdağ, "Rahmetli Sinan Ateş, 'Benim kalemimi kırmışlar ama Devlet Bey benim öldürülmeme izin vermez' diyor yakın bir arkadaşına. O da biliyor bunu, kendisine yönelik bir saldırı olacağını" ifadelerini kullandı.

"SALDIRILAR SON DÖNEMDE YOĞUNLAŞTI"

FOX TV'de İlker Karagöz'e konuk olan Özdağ, MHP'de siyaset yaptığı dönemde yaşadığı bir olayı anlattı. Özdağ, "2005 - 2006 senesinde Silifke'ye gittim arkadaşlarımla birlikte. MHP Genel Başkanlığına adayım. Silifke'de bir otele girdim. Yanımda arkadaşlarım var ve birden bize ağır bir saldırı başladı. Onlarca genç ortaya fırladılar. Benim üzerime bir genç fırladı. Benim de belim de tabancam vardı, ruhsatlı tabancamı çektim. Üzerime gelen çocuğa yönelttim ve horozu da kaldırdım. O anda karşımdaki çocuğun 17 yaşında olduğunu gördüm ve silahı hemen indirdim. Bu saldırıyı düzenleyen Silifke Ülkü Ocakları Başkanı ödül olarak Ankara'ya Ülkü Ocakları Genel Merkezi'ne alındı. Böyle saldırılar bana, başka arkadaşlara, başka siyasetçilere, gazetecilere geçtiğimiz yıllarda oldu. Son dönemde de yoğunlaştı. En son bu saldırılar bir cinayetle neticelendi ve Sinan Ateş öldürüldü." ifadelerini kullandı.

"OLCAY KILAVUZ, MHP İÇERİSİNDE BİR EKİBİN UNSURUDUR"

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili iddiaların odağındaki isim olan MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz'la ilgili de konuşan Özdağ, "Olcay Kılavuz, Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde bir ekibin elemanı mıdır? Evet, bir ekibin unsurudur. Kimdir bu ekip? İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın bunlar bir ekiptir. Birlikte hareket ederler. Amaçları da İzzet Ulvi Yönter'in Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanlığına taşınmasıdır. Bunun için bu ekip şu ana kadar ülkücü hareket üzerinde, MHP üzerinde etk

Bu haberler de ilginizi çekebilir