Semih Kaya: Fenerbahçeli oyuncuların sağlıklı olduğunu duyunca çok sevindik

Semih Kaya: Fenerbahçeli oyuncuların sağlıklı olduğunu duyunca çok sevindik

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Semih Kaya, Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyı ilk duyduğunda şok olduklarını, Fenerbahçeli oyuncuların sağlıklı olduğunu duyunca çok sevindiklerini söyledi.
Türk Kalp Vakfı "İyi kalpli ol" ödül törenine katılan Semih Kaya tören sonunda gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 26. hafta mücadelesinde Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'la oynadıkları maçın ardından yolda saldırıya uğramasını duyduğu anda şok olduğunu anlatan genç oyuncu, "Tabi liglerin ertelenmesi bence de çok normal bir şey. Fenerbahçe'ye yapılan saldırı gerçekten çok üzücü. Ben ilk duyduğumda şok oldum. Sonuçta onlarında aileleri var. Hiçbir suçu olmayan sporculara böyle bir şey yapıldı. Allah korusun eğer o anda şoför kendini tamamen kaybedip bir kaza meydana gelse belki de şu anda farklı şeyleri konuşurduk. Belki de Türkiye karışmıştı. Allah'a şükür öyle bir şey yaşanmadı. Hepsi sağ sağlim sağlıklı şekilde evlerine gittiler ve ailelerine kavuştular. O yüzden gerçekten biz Türk futbolcular olarak her ne kadar Fenerbahçe Kulübü de olsa, onlar bizim abilerimiz arkadaşlarımız sağlıklı olmalarına gerçekten çok sevindik. "diye konuştu.

Semih Kaya ayrıca, Süper Lig'in ilk yarısında oynadıkları Beşiktaş karşılaşmasında, kornere çıkan topa aut veren hakemi uyararak fair - play adına örnek bir davranış sergilesi nedeniyle kendisine verilen ödül için de, "Gerçekten çok anlamlı bir ödül aldım. Ben bir daha gurur duydum yaptığım hareketle. Umarım Türk futbolunda ki 5 büyükler bu tür fair – play hareketlerini yapar ve sık sık gündeme getirir. Türk sporu da olmak istediği yere bir an önce ulaşır."dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Semih Kaya: Fenerbahçeli oyuncuların sağlıklı olduğunu... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER