Sel mağduru vatandaş veryansın etti
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Ekim 22 2019
Gaziantep'te yaşanan sel sonrasında vatandaşlar ilgisizlikten yakındı. Bir vatandaş ise "Elim kırılsaydı da AKP’ye oy vermeseydim." ifadelerini kullandı.
Gaziantep’de dün gün boyunca etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Selin taşıdığı çamurun kapladığı kentte, belediyenin duyarsızlığından şikayet eden bir vatandaş isyan etti.
Gaziantep’teki sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. İlde sabaha kadar etkisini sürdüren şiddetli yağış sebebiyle hayat felç oldu.
EV VE İŞ YERLERİNİ SU BASTI
Şehir merkezinde dün öğleden sonra şiddetli gök gürültüsünün ardından ardından başlayan sağanak yağış yüzünden ve ve iş yerlerini su bastı.
Selin taşıdığı çamur sokaklardaki araçları adeta yuttu. Sel nedeniyle araçlarında mahsur kalırken sürücüleri Çevredeki vatandaşlar ve itfaiye ekipleri kurtardı.
YETKİLİ KİMSE YARDIM İÇİN GELMEDİ
Sosyal medyada dolaşıma giren bir videoda aracı balçık içinde kalan bir Gaziantepli yetkililerin duyarsızlığına veryansın ediyor.
Videoda Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) mensubu olduğunu ve seçimlerde AKP’ye oy verdiğini söyleyen öfkeli adam, "Medya bile gelmedi. Ortalığı sel götürdü bir tane yetkili gelmedi. Elim kırılsaydı da AKP’ye oy vermeseydim." diye konuştu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bu kez İzmit'e İHA düştü.3.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi4.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!5.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!
6.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!7.Amerika hayali kuranlar şokta: ABD Green Card programını süresiz olarak askıya aldı!8.Uyuşturucu soruşturması Fenerbahçe'ye uzandı: Sadettin Saran ifade veriyor evinde arama var9.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var10.İçişleri Bakanlığı açıkladı: İzmit'te düşen İHA Rusya'ya ait

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







