Sedat Peker'e yakın isimden bomba 'Veyis Ateş' iddiası!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Haziran 14 2021
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'e yakınlığını gizlemeyen Emre Olur, Veyis Ateş'in Habertürk'teki işine son verildiğini iddia etti.
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'e yakınlığını gizlemeyen Emre Olur, Veyis Ateş'in Habertürk'teki işine son verildiğini iddia etti.
Twitter hesabından paylaşım yapan Olur, şunları yazdı:
"Aldığım haberlere göre HaberTürk anonsçu Veyis ile yollarını ayırmış.
Şimdi bir Cumhuriyet Savcısı çıkıp Veyis’e sormayacak mı oğlum sen bu kadar mal varlığını nasıl yaptın? hele gel bir anlat demeyecekler biliyorum. Ama elbet bir gün.."

NE OLMUŞTU?
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, bugün yayınladığı 9. videosunda kara para aklama suçundan hakkında tutuklama kararı bulunan ve yurt dışına kaçan Sezgin Baran Korkmaz’a ait Bodrum Paramount Otel’e el konulduğunu ve öncesinde ise aralarında hakim, savcı ve bazı basın mensuplarının bulunduğu isimlerin bu otelde ücretsiz kaldığını iddia etmiş, bu isimler arasında Veyis Ateş'in de olduğunu söylemişti.
İddiaların doğru çıkması üzerine Habertürk yönetimi Veyis Ateş'i izne çıkarmıştı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldırı: Durumu kritik!2.AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır, Fas ve Tunus gibi ülkelere gönderilecek3.'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı yanacak?4.Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...5.MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine gelene kadar düşürülmedi?
6.Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı: İstanbul'un listedeki sırası dikkat çekici7.Habertürk'ün eski GYY Veyis Ateş adliyeden uyuşturucu testine gönderildi!8.Zehra Kınık'a ödül gibi ceza9.Ünlü isimlere uyuşturucu operasyonu: Listede kimler var?10.2,5 milyar dolar çöp mü oldu? AKP S-400'ler için 'U' dönüşüne hazırlanıyor

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER

Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldır...

AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır...

'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı...

Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...

MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine ...


