Sedat Peker yayınlayacağı videonun gecikeceğini açıkladı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Haziran 9 2021
Kaldığı yerin deşifre olduğuna söyleyen Sedat Peker, "perşembe ve pazar günü yayınlayacağını söylediği videoların gecikebileceğini" açıkladı.
Bir süredir yayınladığı videolarla mafya-siyaset-ticaret-medya ilişkilerine dair bulunduğu iddialar gündem olan suç örgütü liderliğinden aranan Sedat Peker, perşembe ve pazar günü yayınlayacağını söylediği videoların gecikebileceğini açıkladı.
Twitter hesabından açıklama yapan Peker, gecikme ihtimalinin nedenini, yer değişikliği zorunda kalması olarak açıkladı.
Peker’in açıklamaları şöyle:
"Kıymetli dostlarım bir tane namusu olmayan şahıs kaldığım otelin yayınını yapmış. Bu yüzden uzun bir yolculuk yapacağım. Malum, aileyle yolculuk zor oluyor ama biz her zorlukta olduğu gibi bunların da altından kalkmasını biliriz.
Bu sebeple perşembe ve pazar yayınlayacağımı söylediğim videolar belki gecikebilir (net olarak bilmiyorum), ancak söz namus ölmez sağ kalırsak mutlaka yayınlayacağım.
Ancak Twitterım açık olacak. Ani gelişmelere buradan katılacağım."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Almanya kara kara düşünüyor: 120 bin kamyon/TIR şoförü açığı var!2.Erden Timur tutuklandı!3.M. Ertuğrul İncekul'dan yeni kitap: Tutsak Zamanlar4.Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör, günler sonra serbest bırakıldı5.Türk askeri Gazze'ye gidecek mi? Trump: Netanyahu ile Türkiye’yi görüşeceğiz

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN








