Seçimlerde bildik manzaralar: Oy sayımı sırasında elektrikler kesildi,
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazar, Mayıs 14 2023
Geçmiş seçimlerde de yaşanan elektrik kesintisi vakaları bu seçimde de kendisini gösterdi. İstanbul ve Diyarbakır'da oy sayımı sırasında bazı okullarda elektriklerin kesildiği bilgisi paylaşıldı.
Türkiye cumhurbaşkanlığı ve Meclis seçimlerinde oy sandıklarının açılmaya başlamasıyla sonuçlara kilitlendi.
Geçmişte örneklerini çokça gördüğümüz, elektrik kesintisi vakalarına da yenileri eklendi.
Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde bulunan Ali Emiri İlkokulu’nda saat beş sularında elektrik kesintisi yaşandığı bildirildi. Yetkililerin “Elektrikler yarım saat sonra gelecek” açıklamasını yapmasına rağmen üç saati aşkın zamandır elektriklerin kesik olduğu okulda oy sayımı güçlükle yapılıyor.
SAYIM TELEFON IŞIKLARIYLA YAPILIYOR
Bir elektrik kesintisi haberi de İstanbul’dan geldi.
Hatice Mehmet Ekşioğlu Ortaokulu'nda elektrikler kesildi. Burada da oy sayımı telefon ışıklarıyla yapılıyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Ufuktaki operasyonun şifreleri AKP'li Tayyar'dan: Başkan yardımcısı sevgilisini kamu kurumuna aldırıyor3.Bomba Kulis: ''Hakan Fidan görevden alınacak. Yerine kim gelecek?''4.Avrupa'da Barış Boyun suç örgütüne kapamlı operasyon!5.ESK Müdürü'ne suç duyurusu

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







