Seçim yenilgisi yaşayan İYİ Parti'ye bir kötü haber daha
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Nisan 1 2024
İYİ Parti seçime 5 gün kala sosyal medya hesabından yeni bir video yayınlamıştı ve o video gündem olmuştu. Yazar Murathan Mungan'a ait olan 'Maskeli Balo' eserinin izinsiz kullanılmasından dolayı reklam filmine yasak kararı alındı.

Yerel seçimlerde ağır bir mağlubiyet alan İyi Parti'ye ikinci bir kötü haber de 'Maskeli Balo' seçim videosundan geldi. İYİ Parti'nin ünlü yazar Murathan Mungan'a ait olan 'Maskeli Balo' eserini izinsiz kullandığına karar veren mahkeme, reklama yasak getirdi.
DurakMedya'da yer alan habere göre, ünlü yazar ve şair Murathan Mungan'ın İyi Parti tarafından kullanılan eserine yasak getirildi. Ünlü şair Murathan Mungan'a ait olan "Maskeli Balo" eserini, "Maskeli Balo ve Sahte yüzleri" reklamı durduruldu. Ünlü ismin avukatı Bişar Abdi Alınak tarafından yapılan ihtiyati tedbir talepli başvuruya mahkemeden jet hızıyla cevap geldi.

DurakMedya'da yer alan habere göre, ünlü yazar ve şair Murathan Mungan'ın İyi Parti tarafından kullanılan eserine yasak getirildi. Ünlü şair Murathan Mungan'a ait olan "Maskeli Balo" eserini, "Maskeli Balo ve Sahte yüzleri" reklamı durduruldu. Ünlü ismin avukatı Bişar Abdi Alınak tarafından yapılan ihtiyati tedbir talepli başvuruya mahkemeden jet hızıyla cevap geldi.
İYİ Parti'nin sosyal medyada ve ulusal televizyon kanallarında yayınlandığı reklam için İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Mahkemesi filminin durdurulmasına karar verildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.MHP'ye o il'deki tek belediye başkanı üzerinden operasyon mu çekiliyor?2.Milletvekili şokta: Erdoğan'ın 1994'teki mal varlığını paylaştı diye...3.Emekli Erdoğan Saray'da, emekli vatandaş otogarda!4.Adliyedeki büyük soygunda sıcak gelişme!5.Soylu'nun 'sağ kolu' da aralarında: 235 emniyet müdürü emekli edildi
6.Geri dönüyor: İngiltere'den AB ayrılık sürecinde bazı başlıklarda dönüş!7.Trump Maduro rejimini terörist ilan etti8.Flaş kulis: Yandaş medya Fidan'a kapıları kapattı; Bilal Erdoğan, Erdoğan sonrasına hazırlanıyor9.Testleri pozitif çıkmıştı: Ela Rumeysa Cebeci adliyede10.AKP iktidarı uluslararası hukuku tanımıyor: Nefret operasyonlarında 19 gözaltı kararı

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

MHP'ye o il'deki tek belediye başkanı üzerinden op...

Milletvekili şokta: Erdoğan'ın 1994'teki mal varlı...

Emekli Erdoğan Saray'da, emekli vatandaş otogarda!

Adliyedeki büyük soygunda sıcak gelişme!

Soylu'nun 'sağ kolu' da aralarında: 235 emniyet mü...


