Satılığa çıkarılan turistik tesis sayısında ürküten rakam
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Ocak 25 2016
Türkiye'nin önemli tatil destinasyonlarından Ege Bölgesi'nde satılığa çıkarılan turistik tesis sayısı 908'e ulaştı.

Dünya Gazetesi'nden Sedat Alp'in haberine göre, Çanakkale'den Muğla'ya kadar sahil şeridinde satışta olan tesisler için istenen toplam tutar 9 milyar liraya yaklaşıyor.
Muğla 349 tesisle Ege'de en çok Turizm tesisinin satışa çıkarıldığı il oldu. İzmir'de ise toplam 203 tesis satışa çıkarıldı. Bu tesislerin 42'si otel, 15'i apart otel, 108'i butik otel, 8'i motel, 16'sı pansiyon, 14'ü tatil köyü.
Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği Başkanı Mehmet İşler, toplam yatak kapasitesinin yüzde 2'sinin el değiştirdiğini, sezon sonuna kadar bu oranın yüzde 12'ye ulaşmasından endişe duyduklarını belirtti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bomba Kulis: ''Hakan Fidan görevden alınacak. Yerine kim gelecek?''3.Ufuktaki operasyonun şifreleri AKP'li Tayyar'dan: Başkan yardımcısı sevgilisini kamu kurumuna aldırıyor4.Avrupa'da Barış Boyun suç örgütüne kapamlı operasyon!5.ESK Müdürü'ne suç duyurusu

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







