Saray, Mahmut Abbas'ı karşılaması için vali yardımcısını göndermiş
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Ağustos 23 2022
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın davetiyle Ankara'ya geldi. Abbas'ı havalimanında yali yardımcısının karşıladığı ortaya çıktı.
AKP iktidarının İsrail'le yakınlaşmalarının yankıları sürerken Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Tayyip Erdoğan’ın davetiyle dün Ankara’ya geldi. Esenboğa Havalimanı’na inen Abbas ve beraberindeki heyeti, Ankara Vali Yardımcısı ile Filistin’in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa karşıladı.
Diğer yandan mart ayı başında İsrail’le normalleşme kapsamında Ankara’ya gelen Cumhurbaşkanı Herzog’u Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve diğer yetkililer düzey devlet protokolü karşılamış, atlı askerler, Türk bayrağı ve İsrail bayrağı ile yan yana yürümüştü.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldırı: Durumu kritik!2.AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır, Fas ve Tunus gibi ülkelere gönderilecek3.'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı yanacak?4.Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...5.Habertürk'ün eski GYY Veyis Ateş adliyeden uyuşturucu testine gönderildi!
6.MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine gelene kadar düşürülmedi?7.Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı: İstanbul'un listedeki sırası dikkat çekici8.Bomba Kulis: ''Hakan Fidan görevden alınacak. Yerine kim gelecek?''9.Zehra Kınık'a ödül gibi ceza10.Ufuktaki operasyonun şifreleri AKP'li Tayyar'dan: Başkan yardımcısı sevgilisini kamu kurumuna aldırıyor

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER

Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldır...

AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır...

'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı...

Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...

Habertürk'ün eski GYY Veyis Ateş adliyeden uyuştur...


