Sandık başında skandal görüntüler: Dışardan getirdiği zarfları sandığa attı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Mayıs 28 2023
Yalova'nın Çınarcık ilçesinde oy verme işlemi sırasında skandal bir olay yaşandı.
Beş yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanının belirleneceği seçim için ülke genelinde kurulan sandıklarda oy verme işlemi bugün sabah saatlerinde başladı.
Türkiye'nin farklı yerlerinden usulsüzlük haberi gelirken, dikkat çeken bir olay da Yalova'da yaşandı. HDP tarafından paylaşılan görüntülerde; ''Yalova Çınarcık'ta sandık görevlimiz dışardan getirilen ve oy kullanılan zarfların sandığa atıldığını tespit etmiştir. İlgili şahsın bilgilerini içeren tutanak tutularak sandığa yapılan müdahale kayıt altına alınmıştır.'' denildi.


Yalova merkez Çınarcık ilçesinde, Hüdaverdi Aydın İlköğretim Okulunda 1033 nolu sandıkta oy kullanmak için tek zarf ile kabine giren M.D., sandığa çift zarf attı. Olayı fark eden sandık görevlileri, usulsüz oy kullanımı ile ilgili tutanak tuttu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bu kez İzmit'e İHA düştü.3.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!4.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!5.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var
6.İtirafçı, Mehmet Akif Ersoy soruşturmasında Soylu'nun adını da verdi!7.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!8.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi9.Amerika hayali kuranlar şokta: ABD Green Card programını süresiz olarak askıya aldı!10.Gökçek mahkeme zoruyla tahliye edildi, şimdi de anahtarları vermiyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







