Rusya'yı 3-1 yenen Yıldız Kız Milli Voleybol Takımı yarı finale yükseldi

Okuma Süresi 2 dkYayınlanma Salı, Temmuz 28 2015
Türkiye Yıldız Kız Voleybol Milli Takımı EYOF 2015'te A Grubu'nda yaptığı ikinci maçı da kazanarak yarı finale yükseldi.
Türkiye Yıldız Kız Voleybol Milli Takımı EYOF 2015'te A Grubu'nda yaptığı ikinci maçı da kazanarak yarı finale yükseldi.

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te düzenlenen EYOF (Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları) 2015'te kızlar voleybol mücadelesine bugün oynanan maçlarla devam edildi.

Türkiye Yıldız Kız Milli Takımı, turnuvadaki ikinci maçında Rusya'yı 25-16, 12-25, 25-23 ve 26-24'lük setlerle 3-1 yenerek EYOF 2015'te ikinci maçında ikinci galibiyetini ulaştı. Bu galibiyetle puanını 5'e yükselten ay yıldızlılar yarı finale yükselmeyi garantiledi.

EYOF2015 Yıldız Kızlar Voleybol karşılaşmasında Türkiye A Grupu'nda, Rusya, İtalya ve Gürcistan ile aynı grupta yer alıyor.
Ay yıldızlı ekip gruptaki üçüncü maçında yarın TSİ 10.00'da ev sahibi Gürcistan ile karşılaşacak. Tek devreli lig usulüne göre oynanan maçların ardından gruplarında ilk iki sırada yer alan takımlar yarı finale yükseliyor.
CİHAN

Bu haberler de ilginizi çekebilir