Rezillikler diz boyu!: Yaşar Güler, Askeri casusluk soruşturmasını doğrulamış
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Ağustos 21 2023
Sürgün muhalif gazetecilerden Adem Yavuz Arslan, ‘askeri casusluk soruşturmasıyla’ ilgili çok konuşulacak bir videoyla gündemde.
TR724.com'da yer alan habere göre Adem Yavuz Arslan, dönemin Genelkurmay İstihbarat Başkanı Yaşar Güler’den kimlerin brifing aldığı bilgisine ulaştığını anlattı. Arslan, videosunda çok önemli bir bilgiyi daha paylaştı: “Bir başka kaynağımdan aldığım bilgi; ilk elden, kaynağından aldığım bilgi; Genelkurmay Başkanlığı küçük konferans salonu. Ekim 2014. Genelkurmay İkinci Başkanı Yaşar Güler aynen şöyle söylüyor: ‘Arkadaşlar, İzmir casusluk davası tamamen doğrudur. Düzmece olduğuna dair bir takım iddialar gündeme geldi. Değildir. Rezillikler diz boyudur. Her türlü haltı karıştırmışlar. Fotoğrafları görseniz utanırsınız’ diyor.”
Adem Yavuz Arslan, son videosunu duyurduğu paylaşımında, “Yeni yayın-analiz; 15 Temmuz ve Askeri Casusluk dosyalarına dair birinci el şahitlerle ne konuştum? @RTErdogan rejiminin sansürüne rağmen halkalar birleşiyor. @tcsavunma (Milli Savunma Bakanı) Yaşar Güler’in karargahta ağırladığı gazeteci ve siyasetçileri buldum.” ifadelerini kullandı.
GÖKHAN ŞAHİN SÖNMEZATEŞ DE DOĞRULAMIŞTI
Askeri casusluk soruşturmasıyla ilgili tutuklu Tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş de çok önemli ifşaatlarda bulunmuştu. 15 Temmuz’da dönemin Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ın verdiği emirle Erdoğan’ı almak için Marmaris’e gittiğini itiraf eden Sönmezateş, 10 Temmuz 2023’de Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na gönderdiği dilekçede, “Askeri casusluk olayı nedir, ge
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bu kez İzmit'e İHA düştü.3.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi4.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!5.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!
6.Uyuşturucu soruşturması Fenerbahçe'ye uzandı: Sadettin Saran ifade veriyor evinde arama var7.İçişleri Bakanlığı açıkladı: İzmit'te düşen İHA Rusya'ya ait8.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!9.Amerika hayali kuranlar şokta: ABD Green Card programını süresiz olarak askıya aldı!10.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







