Bakan Yıldırım ile neşeli sohbet - Video

Samanyolu Haber Televizyonu’nda deneyimli gazetecilerin ekrana taşıdığı Siyaset Sahnesi bu hafta Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ı ağırladı.

Bakan Yıldırım ile neşeli sohbet - Video

Esprili kişiliğiyle kabinenin en renkli simalarından biri olarak gösteriler Bakan Yıldırım, başta hızlı tren olmak üzere bakanlığının önemli projeleri hakkında bilgi verdi.
Siyaset Sahnesi’nin bu haftaki konuğu Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'dı. Kabine'nin en icracı bakanıyla Türkiye'nin son 5 yılda ulaşımda kat ettiği yolu konuştuk. Hızlı trenden Marmaray'a, İstanbul'a üçüncü köprüden, duble yollara ve haberleşmeye pek çok konu Siyaset Sahnesi’nde masaya yatırıldı. Esprili kişiliğiyle tanıdığımız Ulaştırma Bakanı bu yönünü bir kez de Samanyolu Haber Televizyonu’nda gösterdi. Ulaştırma Bakanı, canlı yayında İstanbul-Ankara seyahatini 2 buçuk saate düşürecek hızlı trenin Konya ve Sivas'a da ulaşacağı müjdesini duyurdu. Herkesin dört gözle beklediği hızlı trenin hiç mi kötü yanı yok? Bakan Yıldırım, bu soruya esprili bir cevap verdi. 1 buçuk saatlik program, başladığı gibi dolu dolu ama bir o kadar da neşeli sona erdi.
<< Önceki Haber Bakan Yıldırım ile neşeli sohbet - Video Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER