Arınç yine aynı şeyi dedi: Biz olmasak maaşlar ödenmez

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, partisinin İstanbul İl Danışma toplantısında konuştu, "Biz iktidara gelmesek yatırımlar durur, bu bütçe yürütülemez, insanlara maaş veremezler" dedi.

Arınç yine aynı şeyi dedi: Biz olmasak maaşlar ödenmez

İstanbul'un AKP için öneminden bahseden Arınç erken genel seçime ilişkin de açıklama yaptı. Arınç, "Olmaz olmaz diye birşey yok. 7 Haziran'da olur daha önce olur. Buna hazırlık yapmalıyız" dedi.

Arınç AKP'nin genel seçime nasıl hazırlanacağının da sinyalini verdi; "Biz gidersek herşey kötüye gider". Tıpkı yerel seçimde olduğu gibi, "Biz iktidara gelmesek yatırımlar durur, bu bütçe yürütülemez, insanlara maaş veremezler" dedi.

2019'da üç seçimin birden yapılacağını hatırlatan Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da süresinin dolacağını belirtti. Arınç, Erdoğan'ın yine aday olacağını açıkladı. Arınç milletvekilliği süresinin de 5 yıla çıkarılacağını belirtti.

-“BUNLARIN ELİNE KALSAK 5 AY MAAŞ ÖDEYEMEZLER”-

Arınç şöyle konuştu:

“Biz iktidar olmak zorundayız. Neden? Bu sadece AK Parti’nin kendi başarısı olarak değil! Biz gidersek Türkiye’de her şey kötüleşir, Emin olun 12 yıl bu ülkeyi büyük bir istikrarla, maddi anlamda da toplumsal barış anlamında da başarıdan başarıya götüren insanların gitmesi demek, Türkiye’nin zor günlere, karanlık dönemlere, 1 yılı geçmeyen bile koalisyon dönemlerine dönmesi ise… Buna izin vermeyeceğiz. Halkımızda izin vermeyeceğiz. Bunların eline kalsak 5 ay maaş ödeyemezler, bütün yatırımlar kalır vaz geçerler. İnsanımızın yaşam standartlarını hayat kalitelerini bir kenara atarlar. Bunlar devlet idaresi bilmez. Milleti tanımadıkları gibi devleti de tanımazlar.”

-“NE KALPLERİNDE İNANÇ VAR NE AKILLARINDA ZEK”-

“Kime teslim edeceksiniz? Şöyle gözünüzü kapayın üç aylığına AK Parti iktidardan 'cee' deyip kaçıverse, kime bırakacaksınız? Kim hükümet kuracak? Kim Başbakan olacak? Bu bütçeyi kim yönetecek? Dış ilişkileri kim idare edecek? Bulamazsınız! Keşke bulabilseydik, keşke AK Partiden daha iyi birileri olsaydı da, biz kazanamasak bile onlar kazanır ülke kaybetmez derdik. Yok! Bazen böyle bir ihtimali aklıma getiriyorum afakanlar içinde uyanıyorum. Şu yaptıklarımıza bir bakın Bunların 50’sini toplasanız bizim 50’de birimizi yapamazlar. Ne kalplerinde inanç var ne akıllarında zekâ. O yüzden bizim olup olmamamız önemli değil AK Parti olmalı. AK Parti iktidar olmalı, AK Parti bu ülkeyi yönetmeye devam etmeli, son nefesine kadar, millet bizden bıkıncaya kadar, bizden sıkılıncaya kadar.”

<< Önceki Haber Arınç yine aynı şeyi dedi: Biz olmasak maaşlar ödenmez Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER