Abdullah Gül: 'Bu akşam için çok dua ettik'

30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle Çankaya Köşkü birçok ilke sahne oldu.

Abdullah Gül: 'Bu akşam için çok dua ettik'

Bunların başında Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’ün başkomutan sıfatıyla törenlere ve kutlamalara ev sahipliği yapması oldu. Akşam ise Köşk’te ilkler yaşandı. Cumhurbaşkanı Gül önceki yıla kadar Askeri Orduevi’nde gerçekleşen ve Genelkurmay Başkanlarının ev sahipliği yaptığı 30 Ağustos resepsiyonuna Köşk’te ev sahipliği yaptı. Abdullah Gül Köşk’teki resepsiyonda eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte davetlileri karşıladı. Başörtüsü sebebiyle daha önce resepsiyonlara davet edilmeyen Bayan Gül bu yıl ev sahibiydi. 
 
Fakat Köşk’te resepsiyon sebebiyle ayrı bir heyecan vardı. İlk defa Köşk’te bir resepsiyon kapalı salonda değil bahçede gerçekleşti. Yeni düzenlenmiş haliyle Köşk’ün bahçesinde misafirler ağırlandı. Bahçede resepsiyon verme kararı alan Gül çiftinin en büyük endişesi yağmur yağmasıydı. Hava tahmin raporlarının da son günlerde yağmur geleceği yönündeki beklentileri Cumhurbaşkanı ve eşini kaygılandırıyordu. 
 
Abdullah Gül bazı misafirleriyle sohbet ederken “bu akşam için çok dua ettik” dedi. Acaba Gül çifti ne için dua etmişti ? Sohbet sırasında Gül çiftinin yağmur yağmaması için dua ettikleri anlaşıldı. Sayın Cumhurbaşkanı ve eşinin duaları kabul oldu. Çünkü resepsiyonun olduğu dün akşam Ankara’nın birçok semtine kuvvetli yağmur yağarken çok enteresan bir şekilde Köşk’ün üzerindeki bulutlar birkaç damla serpiştirip geçiverdi. Misafirleri olumsuz etkilemeyen bu geçiş en çok da Gül çiftinin dualarının kabul olduğu şeklinde yorumlandı.

SAMANYOLUHABER.COM

<< Önceki Haber Abdullah Gül: 'Bu akşam için çok dua ettik' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER