Polis yine bir anneyi gözaltına almak için doğumhane kapısında bekliyor
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Eylül 13 2017
Hukuksuz operasyonlar hız kesmezken Polisler mesailerin büyük bölümünü doğumhanelerde geçirir hale geldi
Hizmet Hareketine yönelik sürdürülen kitlesel soykırım son sürat devam ediyor. Hamile kadınları, çocukları, öğrencileri, Yeni doğum yapmış anneleri gözaltıına almak için yarışan yeni rejimin adamları yine yeni doğum yapmış bir kadını gözaltına almak için kapıda bekliyor.
Büneyye Ö. Niğde Hayat Hastanesi'nde bugün doğum yaptı. Polisler ise yeni doğum yapan Büneyye Ö.'yü gözaltına almak için kapısında bekliyor!

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bu kez İzmit'e İHA düştü.3.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi4.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!5.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!
6.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!7.Amerika hayali kuranlar şokta: ABD Green Card programını süresiz olarak askıya aldı!8.Uyuşturucu soruşturması Fenerbahçe'ye uzandı: Sadettin Saran ifade veriyor evinde arama var9.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var10.İçişleri Bakanlığı açıkladı: İzmit'te düşen İHA Rusya'ya ait

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







