Pınar Gültekin'in katilinden kan donduran ifade

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Çarşamba, Temmuz 22 2020
Muğla'da, üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) vahşice öldüren Cemal Metin Avcı'nın (32) jandarmada ve savcılıkta verdiği ifadesi ortaya çıktı.
Pınar Gültekin'in katilinden kan donduran ifade
Pınar'ın 15-20 saniye boyunca boğazını sıktığını itiraf eden Avcı, "Pınar'ı varilin içine koymak istedim ancak elimden kayıyordu. Sabit tutmak için orada bulunan iple boğazını sardım" dedi. Pınar'ın cansız bedenini yakarken kendisini komşunun gördüğünü de anlatan Avcı, komşusunun "Ne yakıyorsun?" sorusuna "Plastik kasalar var onları yaktım" dediğini söyledi. Cinayeti işledikten sonra iş yerine gittiğini söyleyen Avcı, "Ara ara giderek yanıp yanmadığını kontrol ettim" şeklinde konuştu.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin’i boğazını sıkarak öldüren ve cesedini ormanlık alana götürüp, çöp varilinde yakarak üzerine beton döken Cemal Metin Avcı’nın, jandarmada ve savcılıkta verdiği ifadesi ortaya çıktı.

Avcı ifadesinde olayı şöyle anlattı:

* Pınar ile iş yerim olan barda tanıştık. Sonrasında da bazen tek bazen de arkadaşlarıyla geliyordu.

* O günlerde bana Instagram’dan teşekkür mesajı attı. Sonrasında da telefon numaralarımızı verdik birbirimize WhatsApp üzerinden konuşmaya başladık.

* Bana, buluşmak istediğini söyledi. Ben de ertesi gün buluşmayı kabul ettim. Amacım tamamen ilişkimi bitirmekti. Saat 15.00 sıralarında kendisini aldım.

* Birlikte eve gittik. Kendisinden konuşmasını istedim. Benden ne istediğini sordum. Kendisine artık bu işin bitmesi gerektiğini söyledim.

* Bağırmaya başladı ve ‘karına söylerim’ şeklinde sözler söyledi bana. Bu sırada sağ kolum dirsekten çizildi.

“YUMRUK ATTIM, BOĞDUM, SONRA AİLEM AKLIMA GELDİ”

Pınar Gültekin’in boğazına doğru yaklaştığını iddia ederek, bunun üzerine kendisine yumruk attığını söyleyen A

Bu haberler de ilginizi çekebilir