Peker: 'Kıbrıs’ta kıyamet kopmak üzere'
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Kasım 2 2021
Suç örgütü lideri Sedat Peker sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Peker, paylaşımında Halil Falyalı'nın hastaneden çıkarılıp cezaevine geri yollandığını belirterek "Galiba Kıbrıs’ta kıyamet kopmak üzere" dedi.
Peker, paylaşımının devamında Kuzey Kıbrıs'ın ilk Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın torunu Serdar Denktaş'ın kumar oynarken çekilen görüntülerine yer verdi. Erkam Yıldırım ile ilgili ortaya atılan iddiaları hatırlatan Peker, "Bir sonraki bölümde şantaj amaçlı fuhuş kasetleri çekilecek. Sonrasında kokain baronlarının hizmetine girecek. Yani yeni bir erkam vakası." ifadelerini kullandı.
Söz konusu "kasetlerin" Peker'in geçtiğimiz aylarda çektiği videosunda Binali Yıldırım‘ın oğlu Erkam Yıldırım ve Mehmet Ağar‘la birlikte kokain ticareti yapmakla suçladığı Halil Falyalı'da olduğu, oradan Peker'e ulaştığı iddia edilmişti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Almanya kara kara düşünüyor: 120 bin kamyon/TIR şoförü açığı var!2.Erden Timur tutuklandı!3.Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör, günler sonra serbest bırakıldı4.Türk askeri Gazze'ye gidecek mi? Trump: Netanyahu ile Türkiye’yi görüşeceğiz5.Erden Timur için tutuklama talebi
6.ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de yaşayan vatandaşlarını deprem için uyardı7.Trump'tan F-35 mesajı: 'Türkiye'ye satabiliriz'8.CHP 38. Olağan Kurultayı ile İstanbul İl Kongresi için mahkemeden yeni karar9.Rus ordusuna 261 bin asker ekleniyor10.IŞİD'i haber yapan gazeteci Fatih Ergin gözaltına alındı

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN








